Werking

Farm of Inspiration wil ervoor zorgen dat mensen en organisaties wel-zijn, worden en blijven. We bieden activiteiten aan die volledig aansluiten bij onze filosofie, maar je kan even goed zelf met een initiatief op de proppen komen en gebruik maken van alles wat de Farm te bieden heeft. Voor deze plek is geen idee te gek!

Wil je de Farm huren?
Wil je Farm of Inspiration huren voor een middag of een avond, of misschien zelfs voor een hele dag of een ganse week (met overnachting)? Op zoek naar een groene locatie voor je groepsweekend? Dat kan. Leg ons je idee voor en we bekijken samen wat er mogelijk is.

Laat je begeleiden door een expert
Farm of Inspiration werkt samen met professionele mensen die jou en je team kunnen begeleiden op heel uiteenlopende gebieden: van welzijnspreventie tot creativiteitstechnieken en coaching. We luisteren met plezier naar je ideeën en werken een programma uit op jouw maat.

Word jij partner van Farm of Inspiration?
Spreekt onze filosofie je aan en heb je zin om constructief samen te werken? Geweldig! Er zijn heel wat mogelijkheden om op regelmatige basis in de Farm te verblijven of samen een aanbod voor onze gasten uit te werken.

Tarieven en meer informatie
Vul onderstaand formulier in met je specifieke vraag en we bezorgen je alle info.