Uitgebreid brainstormen, boeiende workshops geven of een leuke teambuilding organiseren? In Farm of Inspiration is alles tot de puntjes in orde, zodat jij je volledig op jouw mensen kan focussen. Wie de Farm al bezocht, zal het beamen: een betere plek om met je team tot rust te komen en uit de orde van de dag te ontsnappen, vind je niet snel.

Waarom de Farm ook voor jouw team de ideale plek is? We overtuigen je met zes goede redenen en heerlijke beelden.

1: Verstop je voor alle drukte, zonder ver weg te gaan

Naast 10 000 m2 aan gras, bomen en heerlijk natuurgroen vind je op het domein van Farm of Inspiration rust en massa’s frisse, gezonde buitenlucht. Als je hier in de velden van het Lierse hinterland rondwandelt, geloof je nooit dat je op amper een half uur van zowel Antwerpen als Mechelen bent. Heerlijk afgelegen, toch lekker bereikbaar en overal dichtbij: is het dat niet wat je zoekt?

bank-farm-of-inspiration

2: Boost je creatief oplossend vermogen

Wie zich vier dagen terugtrekt in de natuur, scoort maar liefst 50 % beter op het vlak van creatief probleemoplossend denken. Komt dat door de afwezigheid van technologie of is het rechtstreekse contact met de natuur zo stimulerend? Waarschijnlijk een combinatie van de twee. Daarom zetten wij in op beide: de kracht van de natuur en een verfrissende break van de hedendaagse technologie.

3: Stimuleer je kortetermijngeheugen

Nog een argument nodig? Wat denk je hiervan: onze natuur heeft een helende werking. Ze geneest, vermindert stress en bevordert de geestelijke gezondheid. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar uit modern wetenschappelijk onderzoek vloeit steeds vaker bewijs van die stelling voort. Om je maar één voorbeeld te geven: uit onderzoek van de universiteit van Michigan blijkt dat gezonde buitenlucht het kortetermijngeheugen met maar liefst 20 % verbetert. En dat al na een half uur.

We haalden het hierboven al even aan: frisse lucht hebben we op de Farm in overvloed!

4: Geef je ideeën de ruimte om te groeien

Net zoals planten en dieren, hebben mensen ruimte nodig om te groeien. Stop ze in een vergaderzaaltje van vier op vier, en er komt nog niet de helft uit van wat er in zit. Zowel letterlijk als figuurlijk hebben mensen en ideeën ruimte nodig. In Farm of Inspiration krijgen ideeën ruimte en zuurstof. Hier vinden mensen de plaats om zichzelf opnieuw te ontdekken. Stap eens uit de vertrouwde omgeving van je kantoor en ontdek wat een dag in de Farm voor jou en je mensen kan betekenen.

Vergadering, teambuilding of workshop? In de Farm kan je altijd terecht.

5: Maak je geen zorgen om koffie of eten

Koffieverslaving? Verknocht aan de maaltijden in het bedrijfsrestaurant? Maak je geen zorgen: in de Farm vind je alles om je noden, behoeften en goestingskes op culinair vlak te vervullen. Of je je nu laat bedienen door onze uitstekende cateraar, iemand anders inhuurt om voor je te koken of zelf achter het fornuis kruipt, in de Farm heb je alles in handen voor een heerlijke en gezonde maaltijd. De keuze is aan jou.

Tip van de dag: heb je al eens gedacht aan een kookworkshop voor jou en je team? In onze goed uitgeruste keuken kan je samen de heerlijkste teammaaltijden bereiden.

6: Laat je innerlijke speelvogel zijn vleugels uitslaan

All work and no play makes Jack a dull boy. Veel mensen kennen die uitspraak vooral uit de film ‘The Shining’, maar het Engelse spreekwoord dateert al van 1659. Er schuilt dan ook heel veel waarheid in. De boog moet niet altijd gespannen staan. Naast werk moet er ruimte zijn voor plezier en ontspanning. Steeds meer onderzoekers zijn het erover eens: meer speeltijd verhoogt creativiteit en productiviteit. En we worden er duidelijk gelukkiger van.

Bij ons kan je de speelvogel in jezelf helemaal loslaten. De Farm heeft naast een voetbalveld en een petanquebaan een zee van vrije ruimte om jezelf helemaal te ontspannen.

Back to overview