Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Zetten we binnen onze organisatie in op resultaat en groei of kiezen we voor zinvol werk?
Of doen we even gek en kiezen we voor beiden? De organisatie van de toekomst zal immers zinvol zijn.

Het creëren van een zinvolle werkcontext en het genereren van profit die duurzaam is, gaan wat ons betreft hand in hand.

Tijdens deze interactieve sessie kijken we samen naar deze heerlijke paradox, dagen we je uit om volop voor zin in werk én resultaat te gaan en focussen we op welke stappen jij zelf kan zetten om jouw werk zinvol te maken.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Dimitri De Meester is senior business coach en medezaakvoerder van D-na (www.d-na.be) Vanuit zijn achtergrond als moraalfilsoof en zijn ervaring binnen organisaties en bedrijven, kijkt hij gepassioneerd naar het diepmenselijk verlangen naar zingeving en is hij in het bijzonder nieuwsgierig naar de plek die het kan innemen in organisaties en bedrijven.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?