Wat?

Deze sessie is enkel te volgen met een abonnement.
Nog geen abonnement? Koop er eentje via crewofinspiration.org

Nog nooit eerder in de geschiedenis zijn we zo het noorden kwijt wat voeding betreft. We eten voedingsproducten die afkomstig zijn van verre landen vanuit de overtuiging dat ze gezond voor ons zijn en evenzeer eten we bepaalde voedingsproducten niet (meer) vanuit de overtuiging dat ze ongezond zijn. We gieten alles in regels en categoriseren voeding heel sterk in 2 groepen:  ‘wat je mag eten’ en ‘wat je niet mag eten’. Maar klopt die opdeling wel?

EetWijzers is geen dieet, maar wel een hulpmiddel om het voedingspatroon te vinden dat bij jou past, dat voor jou goed verteert en dat resulteert in meer energie en minder gewicht. En het voedingspatroon waar jouw vriendin op floreert hoeft niet per sé voor jou het ideaal te zijn.

Laat je in deze sessie inspireren om een andere kijk op voeding te krijgen, los van alle regeltjes en alles wat ons de laatste 2 generaties is aangeleerd en/of aangepraat.

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt to 20 deelnemers om de kwaliteit van deze sessie te garanderen.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Christine Franck is bio-ingenieur in de voedingswetenschappen, doctor in de toegepaste biologische wetenschappen, met +15 jaar ervaring in de voedingssector en moeder van 3 kinderen. Als voedingscoach houdt ze niet van calorieën tellen, maar promoot ze wel ‘echt’ eten en het herwaarderen van traditionele recepten. Ze is ervan overtuigd dat echte vitaliteit en gezondheid start in je eigen keuken.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?