Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

“The price of greatness, is responsibility.” – Winston Churchill

Heb jij ook vaak het gevoel dat je ‘geleefd’ wordt of ‘over’leeft ipv leeft? Dat zaken jou lijken te overkomen, dat anderen je dwarsbomen, veranderingen of beslissingen worden opgelegd, andere mensen (collega’s, je baas, je partner, je kinderen, …) het je lastig maken of heb je gevoel dat je weinig impact hebt op jouw geluk?
Tijdens deze korte interactieve workshop reik ik je een heel eenvoudig denkmodel aan om plaats te nemen aan het stuur van jouw leven. En ik beloof je dat je buiten stapt met minstens 1 concrete actie die je kan ondernemen om het stuur van je leven in handen te nemen.
Warning! Deze no-nonsense workshop heeft als bijwerking / gevolg dat je vanaf nu 100% verantwoordelijkheid neemt over je eigen geluk. Maw. Er is nadien niemand meer die je de ‘schuld’ kan geven 😉

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Oprichter van Poppy Personal Development // Ontpopt graag het beste in jou // Specialisaties: Eigen-wijze leiderschapstrajecten voor (toekomstige) Vrouwelijke leiders / Flowgerichte loopbaanbegeleiding / Vrouwenkracht / Sisterhood & community

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?