Wat?

Deze sessie is enkel te volgen met een abonnement.
Nog geen abonnement? Koop er eentje via crewofinspiration.org

What the Duck is een wetenschappelijk onderbouwde methode, waarbij de mens terug in verbinding komt met zijn creatief denkproces. Door het gebruik van een eenvoudige tool, namelijk LEGO®Bricks, is het voor de deelnemers gemakkelijk om deel te nemen. Al spelenderwijs gaan we telkens een stapje dieper in het creatieve denkproces. Deelnemers ontdekken vaak nieuwe denkpistes, hun eigen voorkeur in het creatieve denkproces en hoe ze hiermee verder aan de slag kunnen.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Human Centered Design Expert // LEGO® Serious Play® trainer // Design thinker // Accelerator // Creatieve duizendpoot // Master Facilitator

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?