Wat?

Heb je soms ook het gevoel dat iedereen rondom jou denkt dat je het voor elkaar hebt, maar diep vanbinnen ben je zelf niet 100% voldaan?
Hoe komt het dat je plots niet meer je droom aan het leven bent? En nog belangrijker: hoe kan je dit transformeren en opnieuw starten met het creëren ervan!

Deze workshop/lezing geeft je uit het leven gegrepen voorbeelden, tips en tricks over hoe je ervoor kan kiezen om je droom/awesome leven te leven. Alles is een keuze en ook jij kan altijd voor ‘awesome’ kiezen. 
Leer hoe je jezelf weer kan terugvinden en/of hoe je kan ontdekken wat je echt wil in je leven. Stop met leven op automatische piloot en kies voor een awesome leven.

Sta jezelf toe een ‘awesomist’ te zijn.

Voor wie?

Deze workshop is ideaal voor iedereen die nog meer wil halen uit het leven. Voor zij die vast zitten in bepaalde stukken van het leven en het graag anders willen zien.

Op het programma

Ontvangst vanaf 18u30.

Hier zijn enkele onderwerpen die aan bod zullen komen in deze lecture/workshop:

  • — Hoe activeer je je awesomeness opnieuw
  • — Ontdek wat JIJ wil
  • — Word een awesomist
  • — Laat los wat je niet langer nodig hebt en wat je beperkt
  • — Durf te kiezen voor een 100% ‘Awesome’ leven
  • — Hoe ga je om met al jouw awesomeness

Word een awesomist zodat je onvoorwaardelijk jezelf kan zijn. Doe wat je echt wil en creëer je eigen droom-leven.

KOSTPRIJS

€29 voor een inspirerende avond. Waarom? Omdat ik 29 jaar ben en je werkelijk alles kan creëren wat je wil; ook een inschrijvingsprijs gebaseerd op je leeftijd.

Profielfoto Stijn Heymans

Door wie?

Stijn Heymans is een Awesomist. Een persoon die gelooft dat alles awesome/geweldig zal zijn.

Geïntrigeerd door het leven en als ervaringsdeskundige deelt hij een levens-wijze. Zowel kinderen als volwassenen inspireert hij door gewoon zichzelf te zijn.

Enerzijds is Stijn aan de slag als Digitale Wolf, waarbij hij kinderen op een speelse manier de wondere wereld van informatica laat ontdekken. Kinderen een boost geven in vertrouwen zodat zij kunnen creëren wat ze maar willen. 
Anderzijds inspireert hij volwassenen door te tonen dat het ook anders kan. Dat wij allemaal in staat zijn om te doen waar we écht gelukkig en vrolijk van worden. We hebben altijd een keuze.

Om je spiegelbeeld te zien lachen, dien je eerst zelf te starten met lachen. Hiermee is Stijn aan de slag gegaan en zodoende is hij overal zijn awesome-zelf.

Inschrijven

Graag betalen via overschrijving naar:
House Of Innovation NV - KBC Bank 735-0378215-97 — IBAN BE54 7350 3782 1597 — BIC KREDBEBB
met als mededeling ‘Deelname workshop ‘Word een awesomist – 12/09 - naam deelnemer’

Je inschrijving is definitief na betaling van €29.

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?