Wat?

Deze sessie is enkel te volgen met een abonnement.
Nog geen abonnement? Koop er eentje via crewofinspiration.org

Sarah zal je de weg wijzen naar het ritme van de natuur. Ieder seizoen heeft immers zijn waardevolle betekenis. Wat kunnen wij als mens hiervan leren? Hoe kan de wijsheid uit de natuur ons voeden – zowel letterlijk als figuurlijk – om onze balans terug te vinden? ‘Iets op je lever hebben’ of ‘het werkt op mijn heupen’ zijn niet voor niets veelzeggende uitdrukkingen. Tijdens deze interactieve sessie gaan we het Nature Thinking model toelichten alsook enkele oefeningen doen waardoor je op een meer ‘natuurlijke’ wijze zal leren kijken naar jezelf en de omgeving waar je je in bevindt. Want een mens in balans kan situaties beter aanvoelen, dromen waar maken en de moed hebben om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Sarah Gillis is de oprichtster van Movad’ooh, een onderneming die mensen en organisaties op natuurlijke, systemische en co-creatieve wijze ondersteunt in hun zoektocht naar meer duurzame groei. Verandering is immers iets heel natuurlijk, we moeten er enkel natuurlijk mee leren omgaan.

Als coach begeleidt ze jou met de natuur als partner naar nieuwe inzichten. Als facilitator en co-creator zorgt ze ervoor dat je op creatieve wijze in dialoog treedt met jezelf, elkaar, je klanten, je collega’s, ….. Als inspirator voedt ze je met de natuurlijke wijsheid. Doel is om mensen en bedrijven in beweging te brengen, te verwonderen en zo te laten openbloeien.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?