Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

We nemen concepten, ideeën en technieken van improvisatietheater. Die gebruiken we om business skills zoals communicatie, samenwerking, probleemoplossend denken en leiderschap te trainen. Het is effectief en experimenteel leren op een inspirerende en entertainende manier.
Deze introductie draait vooral om het HOE, eerder dan om het WAT. Improvisatie is zoals een sportschool, een manier om actief aan de slag te gaan in een veilige omgeving. Enkele dingen die je zal leren:
1. Al doende leren
2. Falen in een veilige omgeving
3. Connectie maken
4. Plezier maken

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Wim werd enkele jaren gelden gebeten door de improvisatiemicrobe. Het gevoel om op korte termijn met een groep mensen iets te creeëren is met niets te vergelijken. Na zich 2 jaar intensief met improvisatie te hebben bezig gehouden heeft hij enkele kernwaarden meegenomen die hij nog dagelijks toepast. Humor is daar een groot onderdeel van, maar zeker niet het enige element. Hij vind het fijn om andere mensen te inspireren en zijn eigen ervaringen te delen.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?