Wat?

Een driedaagse workshop met als hoofd techniek : THEATER!

It’s sort of a mental attitude about critical thinking and curiosity. It’s about mindset of looking at the world in a playful and curious and creative way. (Adam Savage)

We maken kennis met het gezonde, speelse, vrije en creatieve kind in ons. Het is gebleken dat we dit deel in onszelf maar al te vaak afsplitsen door de druk en de verwachtingen van onze omgeving. Door meer in contact te staan met dit gezonde en creatieve deel in onszelf krijgt onze innerlijke criticus minder kans om ons denken en handelen te ‘sturen’.

We gaan aan de slag met creatief materiaal, jezelf en de groep als werkinstrument om dieper in onszelf te duiken. Hoe diep? Dat bepaal jij zelf! Geef je over aan het enthousiasme van de begeleidster en de sfeer van de groep. Het wordt een reis langs allerhande gebergten, rustige plekjes, drukke steden, inspirerende geuren en kleuren.

Inhoudelijk

We starten de dag telkens met een ‘rondje’, een korte meditatie of aardingsoefening en het trekken van een inspiratie kaart. We warmen op aan de hand van impro- en theatertechnieken. Elke workshop dag staat in teken van spelenderwijs ontdekken, accepteren, voelen, luisteren, nieuwsgierigheid, mildheid en vooral doen! Hierbij hebben we oog voor wat er leeft in de groep en de individuele beleving. Tijdens deze drie dagen laat de begeleidster zich inspireren door de wijsheden van Keith Johnstone, Jung, Estes, Stanislavsky, Tjekhov en uiteraard ook door mind- en haertfullnes.

Voor wie?

Deze workshop is bestemd voor iedereen die goesting heeft in spel, creativiteit of voor mensen die nood hebben aan even stilstaan bij zichzelf. Misschien kom je wel uit een burn of bore out en verlang je naar een nieuwe richting. Deze workshop kan evengoed dienen als vorming voor therapeuten, hulpverleners en leerkrachten die zich graag laten inspireren en interesse hebben in nieuwe technieken of creatief materiaal.

Op het programma

°Met meer spel plezier je leven leven
°Meer hartcoherentie
°Meer innerlijke en doorvoelde wijsheid
°Een positieve levenservaring rijker
°Fijne mensen leren kennen
°Creatieve inspiratie tools in je rugzak
°Minder stress

Prijs
220 euro
Incl btw, materiaal, thee, koffie, water en een gezonde lunch.

Profielfoto Jona den Aantrekker

Door wie?

Jona den Aantrekker is mens, actrice, theater maakster, docent en psychotherapeute.

www.jonadenaantrekker.be

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?