Wat?

De ganse dag ben je druk, druk bezig en hol je van links naar rechts. En toch … ga je ’s avonds vaak naar huis met het gevoel dat je niks hebt gedaan gekregen. Herkenbaar? Voor velen jammer genoeg wel.

Tijd dan om je een paar vragen te stellen misschien – zoals: wat zijn de criteria die ik hanteer om te bepalen wat ik wel en niet moet doen? Welke taken geven me stress en van welke taken krijg ik energie? Hoe komt het toch dat ik er maar niet in slaag om al mijn taken af te werken? Waar gaat mijn tijd eigenlijk naartoe? En hoe kan ik die dan effectiever beheren? Oh ja, … en hoe past het monster email in heel deze planning?

Veel terechte vragen waarop we in de workshop een eerste antwoord willen geven. Verwacht niet dat je als de perfecte tijdsbeheerder naar buiten wandelt. Je gaat wel heel wat inzichten rijker zijn en helemaal klaar om de eerste belangrijke stappen te zetten naar een stresslozer en effectiever beheer van je tijd.

In deze opleiding leer je hoe jouw energievreters en energiegevers je kunnen helpen om (nog) beter met stress om te gaan. Ook leer je hoe symptomen van stress, burn-outs of bore-outs te erkennen zijn bij anderen om tijdig te kunnen anticiperen.

Voor wie?

De workshop is bestemd voor iedereen die in zijn werk meer focus en energie kan gebruiken.

Op het programma

– Wat is Focus management – stress – burn-out – bore-out?
– Wat gebeurt er met jou en welke impact heeft dit op jouw werk?
– Welke coping technieken zijn er en welke werken voor jou?
– Welk actieplan kan je opzetten om de inzichten van deze opleiding in jouw leven te integreren?

Door wie?

Cathy Mostmans
Cathy staat bekend als een doortastend en zeer betrokken leiderschapscoach met meer dan 10 jaar coachingservaring in individuele en teamtrajecten. Door haar ontembare leerhonger en expertise in hoogbegaafdheid wordt ze in haar leven en werk continu geconfronteerd met ‘teveel’ (interesse, drive, en dus projecten, uitdagingen, taken, …). Focus management is daarom al jaren een wezenlijk deel van haar leven. Het is vanuit haar ervaring als coach én mens dat ze de theorieën, inzichten, do’s en don’ts omtrent focus en time management op een heel authentieke manier met je deelt.


Hilde Van Dyck

Hilde is een creatieve ondernemer die niet alleen blijft durven dromen maar ook gewoon doet.
Haar initiatieven (Monkeyshot, Peel, House of innovation, Paper Plane Pilots) zijn allemaal opgebouwd rond dezelfde peilers zijnde: art, business, science & people.

De ervaringen die ze hier heeft opgedaan, een opleiding stress en burnout coaching, samen met een baggage aan opleidingen bij oa. IDEO, Productontwikkeling & AMS én haar kinderlijk enthousiasme, hebben geleid tot het opstellen van deze cursus.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?