Wat?

Diep in jezelf weet je wat succes voor jou betekent. Toch kabbelt je leven verder in een rustig tempo, gaat alles zijn gewone gangetje en blijf je hangen in het oude. Want er is altijd wel iets dat je tegenhoudt, iets wat nu eerst even snel moet gebeuren, …
Je gedachten en gevoelens werken niet samen, er is geen coherentie. Maar eigenlijk wil je meer. Je wil een leven vol succes, geluk en overvloed. Je wil vreugde beleven. Je wil jouw leven een boost geven, jouw dromen, op persoonlijk, professioneel én financieel vlak, écht waarmaken…
Maar je weet niet goed waar en hoe te beginnen? Of je hebt voornemens genoeg, maar het mag best wat sneller gaan?
Dan is dit iets voor jou!
In deze reeks leer je vanuit een theoretisch wetenschappelijke achtergrond hoe jou overtuigingen en gewoontes je leven bepalen en soms zelfs in de weg gaan staan van het succes dat je zo graag wil bereiken.
Want iedereen heeft een aangeboren vermogen om te veranderen, om te groeien!
Door je heel bewust los te maken van je oude manier van denken breng je je wildste dromen en verlangens in coherentie met wat je echt voelt, diep vanbinnen. Zo wordt het makkelijker om andere en nieuwe keuzes te maken, om die nieuwe keuzes te verankeren in je dagelijkse leven en om heel concreet ruimte te creëren voor wat je echt wil.
Je neemt je verantwoordelijkheid voor je eigen succes en stapt zo letterlijk in een nieuwe realiteit.

Voor wie?

Je zit in een dagdagelijkse rush en je verlangt meer rust,
je staat op een keerpunt in de leven en je wil meer duidelijkheid,
je loopt vast in een vicieuze cirkel,
je voelt dat er meer is en kan het niet pakken,
je wil je hart openen,
je wil succes, geluk, rust, vreugde,…. maar je voelt het niet,
je wil meer halen uit je relatie, je job…
Kortom, wil je op professioneel en persoonlijk vlak meer uit je leven halen?
Dan is dit transformatielabo er voor jou!

Op het programma

In een reeks van drie avonden krijg je praktische tools aangeboden om positieve veranderingen in je leven te stimuleren en bewust te kiezen voor wat jij echt wil bereiken. Bewuste aandacht en meditatie begeleiden je in je transformatie naar succes.
De eerste avond laat je proeven van de mogelijkheden van je eigen kracht. Zelfs na deze ene introductiesessie zal je meteen het effect ervan voelen en het resultaat ervan zien op je eigen leven.
Je zal ongeduldig uitkijken naar de tweede sessie, waarin je zelf ontdekt waarop je dagelijks vastloopt. Je bouwt verder op je pas verworven inzichten en leert bewuster voelen wat je wel wil en hoe je die verandering letterlijk in de wereld kan zetten.
De laatste sessie leert je bewust je energie te balanceren zodat je de positieve veranderingen diep kan verankeren in je leven.
Maar er is nog meer: doordat alle meditaties worden opgenomen naar je persoonlijk worden doorgestuurd, heb je ook na de reeks de tools om blijvend succes en geluk te garanderen!

De workshop gaat door op volgende data:

  • 22/05/2018 19u tot 22u
  • 5/06/2018 19u tot 22u
  • 12/06/2018 19u tot 22u

De workshop kost €250 (indien particuliere inschrijving, incl btw)

Door wie?

Anne Nieuwejaers is een zoeker. Een oneindige zoeker naar geluk, die haar er zelfs toe bracht na haar vijftigste op wereldreis te gaan!
Maar haar zoektocht begon lang geleden. Na haar klassieke opleiding als kinesiste ging ze dieper graven in de oorzaken van lichamelijke en geestelijke problemen. Zonder de wetenschap uit het oog te verliezen durfde ze ook de wereld van de ‘spirituele’ wetenschappen te exploreren. Deze unieke combinatie van theoretische achtergrond, een dertig jaar lange praktijkervaring en haar eigen persoonlijke levenservaringen maakten van haar eigen praktijk een groot succes.
Maar toen begon er iets te sluimeren, haar droom diep van binnen werd nog maar eens wakker en porde haar aan hem te beleven. Haar wereldreis gaf haar de kans om haar dagelijkse professionele leven vanop afstand en met kritische ogen te bekijken. Ze creëerde voor zichzelf de ruimte om haar denken en haar hart te synchroniseren en legde zo de basis voor geluk.
Vandaag volgt Anne resoluut haar passie om haar vreugde te kunnen doorgeven aan haar studenten. In haar bagage zit zowel de jarenlange opgedane kennis als de frisse ervaringen van haar eigen zoektocht. Een koffer vol met tools die haar en haar studenten ondersteunen om te ontsnappen aan oude en verlammende patronen. Daarmee volgt ze niet alleen haar rotsvaste overtuiging dat eenieder een enorm potentieel heeft om succesvol en gelukkig te zijn, maar zet ze haar droom in de wereld om zo veel mogelijk mensen te helpen hun eigen dromen waar te maken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Inschrijven

Deze opleiding kan gesubsidieerd worden met de KMO Portefeuille. Je kan House of Innovation als dienstverlener vinden met de volgende zoekacties op www.kmo-portefeuille.be : Pijler Opleiding – Algemeen Domein.
Ons erkenningsnummer is DV.O216644

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?