Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Stuck in the moment, U2 heeft er een prachtig nummer over geschreven. Wat doe je als je zelf, je partner, je kind of je ouder zijn of haar wereld zo vernauwt tot er maar 1 spaak overblijft. Deze sessie reikt je handvaten aan om telkens terug naar je eigen kern te gaan en van hieruit de wereld rondom je in zijn volheid tegemoet te treden. Meebrengen indien je dit hebt: een oud fietswiel.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Liesbeth Van Bouwel laat zich verwonderen en inspireren door de wereld en mensen rondom haar // Niet in het minst door haar tienerdochter en zoon met Syndroom van Down // Telkens gaat ze op zoek naar creatieve manieren om met niet alledaagse levenssituaties om te gaan

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?