Wat?

Authentiek en inspirerend spreken. Zowel in de professionele als de particuliere wereld zorgt het voor een tastbare impact op elk publiek. Tijdens deze theoretische én praktische training neemt Peter Perceval je mee op sleeptouw in de boeiende wereld van storytelling.

Fictie- en comedy schrijver Peter Perceval deelt zijn kennis en ervaring en geeft jou de tools om je eigen verhaal te brengen. Dat het gebruik van humor leren versnelt is wetenschappelijk bewezen, en één van de stokpaardjes van Peter Perceval, de bezieler van Inspiring Speech. Hij weet niet alleen hoe groot de impact is op het publiek, maar ook hoe je zelf humor kan integreren in je speech of teksten.

Inspiring Speech organiseert open opleidingen en coaching op maat in publiekscommunicatie en heeft een Qfor-label. Het Inspiring Speech-programma onderscheidt zich van andere door een unieke, praktijkgerichte methode en een persoonlijke aanpak, waarbij er zowel aandacht is voor de inhoud van de speech als voor de performanceskills. Het werken in kleine groepen zorgt ervoor dat de coaches voor iedere deelnemer een individuele benadering kunnen uitdokteren. De professionele expertise van de coaches in verband met podiumtechnieken én de inhoud van het programma zorgen ervoor dat elke deelnemer doelgericht aan zijn eigen resultaat kan werken.

Voor wie?

Ondernemers, teamleiders, coaches,… Deze opleiding is geschikt voor iedereen die helder en authentiek wilt kunnen spreken. Mensen uit uiteenlopende sectoren veranderen tijdens de opleidingen van Inspiring Speech van onzekere en stille sprekers naar boeiende en sterke vertellers. Je leert niet alleen enorm veel skills op korte tijd, maar ontwikkelt ook je persoonlijkheid.

Op het programma

Coach Peter Perceval doorloopt tijdens deze live workshop met de deelnemers een overzichtelijk stappenplan om van hun idee eerst een pitch en daarna een interessant verhaal te maken dat het publiek ook verder wil vertellen. Aan het einde van de dag presenteren de deelnemers hun eigen 3 minutenpitch.
Hij bakent volgende doelstellingen af:
• De deelnemers coachen in het maken van hun eigen verhaal.
• De deelnemers een model voor story-constructie meegeven dat ze autonoom
kunnen toepassen voor presentaties en lezingen van verschillende duur.

Door wie?

Peter Perceval is een Vlaams auteur, toneelregisseur en -producent. Sinds 1997 schreef, regisseerde en produceerde hij meer dan 60 comedyshows die rondtoerden in Vlaanderen, Nederland en Wallonië. Zo schreef en regisseerde Perceval De Penismonoloog en Terrorist (samen met Nigel Williams), Kruismans vraagt zich af, België Voor Beginners en Wereldberoemd in Vlaanderen, maar ook “La Flandre pour les nuls” en de tweetalige show “Vaderland/La Bertitude des choses” (samen met Bert Kruismans) en begeleidde hij Raf Coppens tussen 2003 en 2007. Samen met deze theaterprojecten kwamen ook gelijknamige boeken en dvd’s uit.

Sinds 2010 begeleidt en traint hij ook mensen die professioneel moeten spreken voor groepen via Inspiring Speech. Hij spreekt ook regelmatig over humor, innovatie en storytelling op internationale congressen zoals op TEDXuHasselt, TEDXFSUJena (Duitsland) & SEFACONFERENCE (Amsterdam). TEDX-lezing Peter Perceval over humor en innovatie.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?