Wat?

Een herinnering… Uit vervlogen tijden? Als was het gisteren gebeurd. Een gek gevoel? Een fijn gevoel? Verdriet of vrolijkheid? Wat zie je? Wie hoor je? Wat ruik je? Is er iets gebeurd? Wat is er gebeurd?…
Met respect, veerkracht en nieuwsgierigheid maken we met jullie verhaal een impro-voorstelling. Een cadeau -voor jou- omdat ieder mens een vat vol boeiende verhalen is.’

Een impro voorstelling waar toeschouwers en spelers elkaar ontmoeten op de scherpe lijn tussen theater en improvisatie. Het thema van de avond is ‘eerlijkheid’.

Voor wie?

Voor iedereen vanaf 16jaar.
In het bijzonder voor iedereen die al eens in de douche plast, in zijn neus peutert of bij de start van een nieuw boek eerst de laatste bladzijde leest.
Vooral voor diegene die comfortabel ondergoed draagt en zich hoe dan ook sexy voelt of tegen zichzelf luidop praat vaak liever elders is dan hier.
En voor iedereen die graag in zijn herinneringen duikt en in die duik een lang vergeten, verloren of verborgen verhaal durft op te vissen en te delen.

Op het programma

Inkom is gratis. We gaan aan het einde van de voorstelling rond met een hoed, een vrij bijdrage is welkom.

Max. 25 plaatsjes.

Nelle De Maeyer, Gilles Delvaulx en Jona den Aantrekker

Door wie?

Een jong improvisatie gezelschap, bestaande uit drie spelers, die van deze gelegenheid gebruik maken een nieuw concept te testen.

Nelle De Maeyer -theatermaker en actrice. ploetermoeder en -mens.
Gilles Delvaulx -theatermaker en impro acteur. speelvader en -mens.
Jona den Aantrekker -theatermaker en psychotherapeute. hoedermoeder en -mens.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?