Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Tijdens deze creatieve introductie staan het doen en ervaren centraal. Je gaat op persoonlijk onderzoek samen met anderen en met je lichaam als wegwijzer. Door middel van speelse bewegingsopdrachten ontdek je:

  • hoe je lichaam beweegt
  • welk verhaal je lichaam tot leven brengt
  • en hoe je samen met anderen kan creëren.

Doorheen de introductie proef je van eenvoudige creatieve opdrachten waardoor je meer energie, vreugde & flow in je lichaam ervaart. Deze activerende sessie stelt je in staat om jezelf (opnieuw) te verbinden met je lichamelijke wijsheid, speelsheid & levendigheid en contact te leggen met anderen op jouw authentieke manier.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Stephan Marchant, geboren in 1978 te Leuven en bezieler van de VZW Move2Create. Als creatieve vernieuwer heb ik een passie voor mensen, beweging en playfulness. Ik hou ervan mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?