Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Een perfecte avond om eens te kijken naar bewust omgaan met het geschenk en de verrijkende kanten van perfectionisme. En een perfecte avond om meer inzicht te krijgen in (en het ompolen van) de verlammende en ondermijnende kanten ervan. Het zal perfect zijn zoals het is, in al zijn imperfectie.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Bernadette Gysels is de laatste 12 jaar actief in mensen inspireren in het groeien in bewust-zijn // keuzes maken die je voeden // gewoontes & patronen herkennen & doorbreken // Gevoelens & behoeften benoemen // individuele coaching // Coachen van partners // Trainingen verbindend communiceren // www.ruimtevoorverbinding.be

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?