Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

In ons drukke bestaan is het af en toe noodzakelijk om terug te gaan naar de roots.  Back to basics!  In termen van koken betekent dit ‘Koken met vuur in de natuur’.  Dat brengt ons terug naar de meest pure vorm van koken.  Je staat ervan versteld wat je zoal kan klaarmaken op een open vuur.  Bovendien brengt deze vorm van slow cooking ook rust in je hoofd.

Tijdens deze interactieve (buiten)workshop leer je de basics van buitenkoken.  Van brood bakken tot een lekker hoofdgerecht klaarmaken.  Hou je van een vleugje avontuur, dan is deze workshop vast iets voor jou.

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt to 20 deelnemers om de kwaliteit van deze sessie te garanderen.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Iedereen die af en toe al eens achter een kookpot staat, en die wil ervaren hoe het anders kan.
Iedereen die houdt van natuur en avontuur.
Geen kookervaring vereist.  Iedereen is welkom.

Door wie?

Dirk Covens is gepassioneerd door natuur, avontuur en ondernemen.  Mijn doel is om zoveel mogelijk buiten te leven.  In ons huidige bestaan is dat niet eenvoudig.  Daarom startte ik enkele jaren terug Naturecooking.  Met Naturecooking begeleid ik bedrijven en teams die onder de vorm van  teambuilding of workshop willen kennis maken met koken in de natuur.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?