Wat?

Door middel van verschillende inspiratiesessies reiken we jou nuttige tips aan om te ontstressen en jezelf weer rustiger en energieker te voelen.

We starten met een introductiesessie over de invloed van stress op je hormonen en hoe je met een gezonde leefstijl je stressniveau kan verlagen. Daarna splitsen we in twee groepen en zullen we werken met een doorschuifsysteem voor de inspiratiesessies. Op die manier is er ruimte en aandacht voor iedereen.

Leen legt uit wat gezonde voeding voor jou kan betekenen in tijden van stress en brengt dat daarna in de praktijk met een kookdemonstratie. We gaan in de keuken aan de slag met herstellende ingrediënten en maken er lekkere en gezonde anti-stressgerechten mee.

Marjolein geeft je tips & tricks om je energieker en rustiger te voelen. Ze leert je hoe je met kleine aanpassingen in je levensstijl je stressniveau kan verlagen. Inclusief korte meditatie- en ademhalingsoefeningen die je even doen stilstaan. Aan de hand van schrijfoefeningen komen we te weten wat energievreters en –gevers zijn. Met deze tips kan je thuis ook aan de slag

We voorzien een gezonde vegetarische lunch en tussendoortjes.

Voor wie?

— Vrouwen die herstellend zijn van een burn-out of die al eens een burn-out doorgemaakt hebben en tips zoeken om niet te hervallen.
— Mama’s die er altijd zijn voor hun gezin en willen leren hoe ze hun batterijen weer kunnen opladen.
— Vrouwen die het gevoel hebben slechts één (of enkele) stap(pen) verwijderd te zijn van een burn-out en dit willen voorkomen.
— Hoogsensitieve vrouwen die willen leren hoe ze hun behoefte aan rust en ademruimte invulling kunnen geven.
— Vrouwen in of na de overgang die overgangsklachten willen verminderen door stress te verlagen.
— Voor alle vrouwen die te veel stress ervaren…

Op het programma

— 2 gepassioneerde experten delen praktische tips en tricks uit eigen ervaring.
— De kookdemo en groepssessie gaan door in kleine groepjes zodat er ruimte is voor een individuele aanpak.
— Een prachtige locatie en omgeving om even helemaal tot rust te komen.
— Een lekkere vegetarische lunch, gezonde tussendoortjes en de hele dag door water en thee.
— Een groep van gelijkgestemde dames om te ontmoeten en ervaringen mee uit te wisselen.
— Recepten van de gerechten die we maken tijdens de kookdemonstratie.
— Een mooie goodiebag met allerlei kadootjes in het kader van ontstressen en genieten.

Door wie?

Leen

Als Trainer Hormoonfactor weet Leen als geen ander wat de invloed is van stress op je hormonen en hoe je je stressniveau kan verlagen met de juiste voeding.

Zij begeleidt vrouwen naar een gezonde levensstijl met voedingsadvies. Je kan bij haar terecht voor gepersonaliseerd advies (en begeleiding) voor een natuurlijke aanpak van hormonale klachten.

Marjolein

Vanuit haar eigen ervaring en de scholing van Dr. Luc Swinnen, vertelt Coach Marjolein welke effecten stress kan hebben op je lichaam en je brein.

Marjolein heeft 7 jaar ervaring in de HR wereld en na 6 jaar gewerkt te hebben in de luchtvaart, is zij sinds 2017 een gecertificeerd Coach. Haar focus ligt op alles wat met ont-stressen en ont-moeten te maken heeft. Meer over haar vind je op www.coachmarjolein.com.

Inschrijven

Inschrijven kan via de website van How about healthy: www.howabouthealthy.be/workshop-minder-stress-meer-energie/

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?