Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Word een betere creatieve denker en een productievere werknemer/ondernemer door meer te lummelen. Ontdek wat lummelen is en hoe je lummelen kunt inzetten om je persoonlijke creativiteit te activeren. Lummelen is niet alleen maar niets doen. Lummelen is werken. Aan de slag dus.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Be Creative. Have Fun. Make History.
Creativiteit is voor mij basis voor ons dagelijks handelen om positief, flexibel, open-minded en oplossingsgericht te leven en te werken. Mijn missie is dat mensen gelukkiger zijn en organisaties succesvoller innoveren door de inzet van creatieve denkkracht. Het brein is het meest unieke element van ieder mens. Mensen kunnen oneindige verbindingen leggen tussen die 86 miljard hersencellen. Maar dan moeten ze wel weten hoe ze hun brein in die creatieve denkstand kunnen zetten. Creativiteit is namelijk een keuze. Een keuze om vaststaande denkpatronen te doorbreken. Elke dag opnieuw. Ik help organisaties en mensen om die creatieve grondhouding te ontwikkelen.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?