Wat?

Deze sessie is enkel te volgen met een abonnement.
Nog geen abonnement? Koop er eentje via crewofinspiration.org

Het is een bijzondere ervaring wanneer iemand echt naar je luistert. Je komt niet alleen in contact met degene die naar jou luistert, maar vooral ook met jezelf! Je wordt bewuster en krijgt toegang tot je innerlijk kompas. Een rijke voedingsbodem waarbinnen je kan groeien.

Echt luisteren naar iemand is dan ook niet zo vanzelfsprekend als het soms lijkt. Het is een actief en aandachtig proces.
Tijdens deze sessie krijg je een introductie in de basis van een goede open luisterhouding. Je maakt van dichtbij kennis met de principes van bewustzijn, acceptatie en empathie. Via enkele toegankelijke oefeningen krijg je voeling met de waarde van het luisteren.

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt to 12 deelnemers om de kwaliteit van deze sessie te garanderen.

 

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Psycholoog // Al 16 jaar met veel goesting stafmedewerker van Tele-Onthaal Antwerpen

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?