Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

“The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.” – Mark Twain

Ben je op zoek naar de betekenis van jouw leven? Wil je graag meer flow ervaren in je leven en zicht krijgen op je levensdoel? Heb je soms van die momenten dat je je afvraagt waarom iets je overkomt, en wat in hemelsnaam de achterliggende bedoeling zou kunnen zijn? Verlang je ernaar beter begrijpen waarom sommige voorvallen zich blijven herhalen in je leven?
De Tzolkin Maya kalender is een onvoorstelbaar prachtige tool om de uitdagingen van je leven te begrijpen en te kaderen in het kosmische plan. De Tzolkin geeft duidelijke aanwijzingen aan ‘wat’ je ‘wanneer’ kan werken. Het is een interessante bril om naar de jezelf en de gebeurtenissen in je leven en op je werk te kijken. Meer bewustzijn en liefdevol begrip ontwikkelen, naar jezelf en anderen toe, is onvermijdelijk!
Bereid je voor op de ontdekking van een life changing sleutel die je in lijn brengt met jouw zielenplan!

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt to 20 deelnemers om de kwaliteit van deze sessie te garanderen.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Sofie Laureyssens is groei-initiator en trainer. Bij haar coachingspraktijk Groeidala (www.groeidala.be) kan je terecht voor life en business coaching, loopbaanbegeleiding, spirituele ondersteuning, Tzolkin readings en workshops. Sofie is gespecialiseerd in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Maya astrologie, Vedische numerologie, systemisch werk en ‘The One Method’. In haar begeleiding is er één rode draad, namelijk jou te ondersteunen om je te (her)verbinden met je ‘ware zelf’, wie jij werkelijk bent op een dieper niveau.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?