Wat?

Deze sessie is enkel te volgen met een abonnement.
Nog geen abonnement? Koop er eentje via crewofinspiration.org

‘Zonder je onbewuste, kan je de trap niet oplopen.’ – Emilie

Je onbewuste is een schatkamer. Een schatkamer aan ervaringen, fantasieën, ideeën én ook gewoontes die je zo maar op automatische piloot kan uitvoeren. Zonder onbewuste is het onmogelijk een eenvoudige handeling te doen als de trap oplopen.

Je onbewuste doet heel voor jou, maakt keuzes voor jou, creëert emoties en motivatie (of niet).
Je onbewuste is een enorme kracht en een bron van wijsheid áls je weet hoe je ermee kan communiceren.
Jij bent op je best als je bewuste én je onbewuste geest met elkaar samenwerken. Tijdens deze inspiratiesessie leer je de eerste stappen over communiceren met jouw onbewuste.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Gebeten door NLP en Ericksoniaanse Hypnose, twee modellen die je de kans geven om je eigen potentieel en je eigen kracht meer in de wereld te zetten.
Haar verlangen om ook andere de kans te geven om bewuster met het onbewuste te communiceren is bijzonder groot. Ze staat ondertussen al twintig jaar in het vak, met nog steeds minstens evenveel passie en enthousiasme zoals de eerste dag.

Emilie heeft haar eigen instituut, Happy Coach,  waarin ze mensen begeleidt doorheen groeiprocessen én waar ze coaches en leidinggevenden opleidt om groeiprocessen te begeleiden.

 

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?