Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

“Vedic Art leert je niet hoe je moet schilderen. Vedic Art is een methode die je helpt te herinneren hoe je schildert.”- C. Kalleman

Vedic Art,  is ontwikkeld door de Zweedse kunstenaar,Curt Kalleman. Hij creëerde een methode waarin hij de Vedische filosofie combineerde met de schilderkunst. Het is een vorm van schilderen die onze diepste en meest innerlijke bronnen aanspreekt. Via 17 principes, gebaseerd op de Oude Vedische leer uit India, haalt Vedic Art jouw creatieve stem naar boven en vertaalt dit op doek. In deze workshop ga je proeven wat Vedic Art voor jou is. Laat je uitnodigen op deze creatieve weg van kleuren en vormen.

 

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Eerst was er Shiatsu – Japanse drukpuntmassage – dan volgde Droomanalyse en Systemisch werk. De weg van body naar soul, het één kan niet zonder het ander, ze horen bij elkaar.

Shiatsu is voor Kristin nog steeds een ideale ingangspoort om mensen zachtjes en veilig te benaderen. Van daar zakken we samen laag per laag dieper zodat we als mens bewuster worden van wat er is en wie we zijn.

Na al die inspirerende jaren ontstond het gevoel dat ze iets licht en luchtig wou toevoegen aan haar werk als begeleider. Het werd ‘Creativiteit’ en zo kwam Vedic-Art op haar pad.

Het verenigt alles waar Kristin voor staat.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?