Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Qi Gong betekent ‘werken met energie’. Het is in zijn eenvoud een krachtige manier om tot rust te komen, spanning los te laten, in je kracht te staan en je energie vrij te laten stromen. Het helpt je bij de ontwikkeling van een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid.

In deze workshop maak je kennis met een aantal basis principes. Door eenvoudige oefeningen ervaar je zelf hoe je in contact kan komen met je energie.

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt to 15 deelnemers om de kwaliteit van deze sessie te garanderen.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Els Mertens volgt reeds verschillende jaren de trapsgewijze opleiding tot master aan de Qigong academie. Meer info op www.qigong.be

 

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?