Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Wat is er lekkerder dan een proper en fris huis? In vele huizen puilt de kast dan ook uit van de schoonmaakmiddelen. Voor elke schoonmaakklus bestaat er een ander product. Er zijn ontkalkers, bleekmiddelen en luchtverfrissers en vele zijn chemisch en vervuilend. Vaak zijn ze giftig en gevaarlijk voor kinderen. Je kunt jezelf afvragen of je huis na zo’n chemische reinigingsbeurt eigenlijk wel proper is? Hormoonverstoorders, chemische troep in de klassieke huis- en tuinmiddelen kunnen wel degelijk een impact hebben op onze gezondheid. Denk maar aan de impact van zogeheten ‘luchtverfrissers’ op onze luchtwegen… Zelf je poetsproducten maken is een volwaardig alternatief. Er is een overvloed aan alternatieven. Denk aan citroen, azijn, soda, (etherische olie van) kruiden. Deze ‘ingrediënten’ zijn goedkoop en in meerdere ‘recepten’ te gebruiken. . De recepten zijn meestal ‘poepsimpel’ en het resultaat verrassend.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Gepassioneerde herborist // kruidenverwerker en – teler // docent bij de opleiding herborist in Syntra // Voorzitter van Dodoenstuin

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?