Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

“It’s all about the process”

(Her)ontdek je creativiteit
Ben je de ratrace beu?
Leef je te veel in je hoofd?
Wil je rust in je hoofd?
Wil je dichter bij jezelf komen?
Tijdens het boeiende en veelzijdige traject (her)ontdek je creativiteit kom je helemaal tot jezelf. Tijd voor ontspanning.
Ik kan niet tekenen of schilderen?
Iedereen kan dat, dat is mijn overtuiging. Al wat je nodig hebt, zit al in jezelf. De kunst is om dit vol overgave en heel intuïtief naar buiten te laten stromen op canvas of papier. Zo kom je heel wat te weten over jezelf, je blokkades, je verlangens en wensen.

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt to 20 deelnemers om de kwaliteit van deze sessie te garanderen.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Linda, 60 jaar, ervaringsdeskundige burn-out en ervaringskundige in wat creativiteit betekent voor je groeiproces en begeleid je graag in jouw proces.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?