Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

“Later als ik groot ben, pak ik het klein aan” zei niemand ooit

Pik je wel eens een concertje mee? Laatst nog een dansvoorstelling gezien? Scroll in gedachten even terug naar die performance. Op het podium was waarschijnlijk alles groots: de bewegingen, de decibels, de uitbeelding, de emotionele spreidstand en het doek dat erover viel. Want stoel 19 op rij 56 moest kunnen mee volgen. En omdat men het minimale graag maximaal bezingt.

Kunst kan het leven aan een kapstok hangen en een vorm geven. Een schilderij kan het dagdagelijks onzichtbare, buitensporig uitvergroten. Muziek en literatuur voeren je weg van de was en de plas en de deadline van morgen (die eigenlijk vandaag was). Cabaret en dans nodigen uit om groter te denken dan lintbebouwing en de pot spaghettisaus die na opening drie dagen nog houdbaar blijft in de koelkast.

Durf groot te denken. Durf groter te doen. Is het makkelijker om je grootste zelf neer te zetten op het podium of vanuit stoel 19 op rij 56? Een creatieve sessie voor lichaam en geest, waarin technieken uit de sport, de tekenkunst en performance art de basis vormen van het experiment.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Beeldend kunstenaar // Taal- en letterkundige

www.saravermeylen.be

IG@saravermeylen.be

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?