Wat?

Na het toepassen van de groeistof© methode op  72 personen gedurende 3 maanden willen we een 1-daagse introductie voor iedereen aanbieden. Maximum aantal deelnemers is 12 personen.

Groeistof© is een methode, waarbij we volgens een 7-dimensionaal model rond een doel, een project werken waarbij je de kracht van speelsheid inzet om dat doel te bereiken.
Het onderweg zijn is de kracht van de methode waarbij elke dimensie een eigen invalshoek brengt.

We bekijken je groeizone ten opzichte van je comfortzone, fearzone & leerzone om zeker te zijn dat je project voldoende uitdagend is en je zal helpen groeien.

We doen dit vanuit een groei mindset & een speelse attitude.
Kortom: “Ik kan het niet.” wordt “Ik kan het NOG niet.”
Een aanpak dat stof geeft tot groeien. Het is geen stappenplan want het is niet lineair maar iteratief.

Speelsheid is een fysieke, psychologische en emotionele houding ten opzichte van objecten, mensen en situaties. Het is een attitude dat bij bewust inzetten een positief effect heeft op zijn omgeving. Gebaseerd op Miguel Sicart, Play matters

De kracht van speelsheid is het systematisch en bewust inzetten van spelen met het doel creativiteit, veerkracht en eigenaarschap te stimuleren.

Benieuwd hoe het momenteel gesteld is met je speelse attitude?
Test je volgens de 4 types speelsheid op: start2play.today

Enkele resultaten van de anonieme bevraging van de 72 deelnemers van een programma van 3 maanden:

 

Voor wie?

Voor iedereen. Echt.

Op het programma

  • Wat is de groeistof© methode en wat is het niet?
  • We overlopen elke fase en gaan per fase er dieper op in
  • Effectief doen!
  • Inclusief lekkere lunch

Door wie?

Playfulness expert // Ondernemer & Creatief Leider // Design do-er // Gecertifiëerd stress & burn-out coach // Lego® Serious Play® facilitator // Master facilitator // Co-founder & Creatief Directeur Crew of Inspiration // Gastprof idea & innovation management & Multech

Hilde is een creatieve ondernemer die niet alleen blijft durven dromen maar ook gewoon doet.
Haar initiatieven (Monkeyshot, Peel, House of innovation, Paper Plane Pilots, Farm of Inspiration) zijn allemaal opgebouwd rond dezelfde peilers zijnde: ‘art’, ‘business’, ‘science’ & vooral ‘people’.

Vanuit haar rol als docent creativiteitstechnieken & GROW aan de Erasmus Hogeschool Brussel en daarvoor directeur van het COCD (centrum voor de ontwikkeling van Creatief denken) blijft ze steeds in contact met de wetenschap achter de creativiteit & groei en wat er rond dit thema relevant is.

De ervaringen die ze heeft opgedaan, maar ook de uitdagingen die ze op haar pad kreeg, samen met een baggage aan opleidingen bij oa. IDEO, Productontwikkeling & AMS én haar kinderlijk enthousiasme, hebben geleid tot het het ontwikkelen van deze opleiding.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?