Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Heb jij het gevoel dat je vastloopt? Is je draaglast groter geworden dan je draagkracht? Drukt er teveel op je schouders? Heb je het gevoel dat je wat ondersteuning kan gebruiken? Of heb je behoefte aan een andere input, een andere zicht op het leven, op je probleem? Heb je een boost nodig? Of misschien heb je wel het gevoel dat je geen energie meer hebt, dat je leeg bent?
Heb je het zwaar met het afscheid van een geliefde of wil je graag een boodschap ontvangen van je Engel of Gids?

Misschien kan ik dan wel energetisch een zaadje planten…een zaadje wat voor jou de start kan betekenen van een groeiproces. Mijn bedoeling is innerlijke rust en persoonlijke groei combineren. Na heel veel jaren cursussen en opleidingen te hebben gevolgd ben ik nu klaar om jou te begeleiden bij je reis.

“With Wings to fly and a Heart to Love”

 

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

An is van opleiding verpleegkundige en vroedvrouw. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest als vroedvrouw in een Antwerps ziekenhuis, is ze nu werkzaam als verpleegkundige op een palliatieve eenheid. Dit lijkt misschien van het ene uiterste in het andere, maar voor haar voelt het een beetje als “hetzelfde”, met dat verschil dat ze nu aan de andere kant van het leven staat. Voor haar is deze verandering een vervolmaking. Mensen begeleiden in een overstap. Eerst de geboorte en nu het sterven… haar cirkel is rond, het plaatje is compleet. Dit is wat ze hier komt doen, de beide overgangen begeleiden, een keer aan elke kant van de tunnel staan.

Begeleiden beperkt zich ondertussen niet enkel meer tot fysieke overgangen, want sinds 2007 heeft ze haar grote droom waargemaakt en is ze begonnen met wat ze ook eigenlijk altijd heeft willen doen. Jou begeleiden bij je spirituele groei, bij je verwerkingsprocessen en bij je evolutie als mens en spiritueel wezen. Daarvoor biedt ze uiteenlopende consulten aan waarbij niet alleen groei en evolutie belangrijk zijn, maar ook het tot rust komen, relaxeren.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?