Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Fascia of “bindweefsel” omringt elk orgaan, spier, zenuw in ons lichaam.. het zorgt ervoor dat alles in ons lichaam verbonden is en flexibel kan stromen en bewegen. Het is dan ook de draagkracht van ons  “heel” voelen. Onze fascia ontspannen zorgt voor stress release, lichter voelen.. een krachtiger, meer ontspannen, gezonder lichaam en geest.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Robin Lismont is in opleiding verpleegkunde. Opgegroeid in zuid afrika met rijk aanbod aan kleur en zwart/wit. Grote passie: link met paarden. Fascia therapy en scenar therapy gestudeerd en jaren succesvol op paarden toegepast. In 2013 kreeg ze op 20 jarige leeftijd een zware hersenbloeding en kreeg haar leven een sterke wending op vele vlakken. Een jaar van intens leren op gebied van healing. Dit zowel fysiek, emotioneel als mentaal en spiritueel. Sindsdien voelt ze ook een passie om dit te delen en om via fascia en scenar therapy mensen te begeleiden.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?