Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Transformeren, tussen landen en lanceren.
Een praktische benadering die eenvoud en diepgang verenigt:

Richard Barrett beschrijft in verschillende modellen hoe we evolueren. Als mens, maatschappij, bedrijf, leidinggevende, groep en in ons bewustzijn. Evolutionary Coaching geeft je een tool om evolutie te meten, bespreekbaar te maken en er stappen in te zetten. In de juiste volgorde, met aandacht voor landen en lanceren, in jezelf en daarna als vanzelf rondom je.

Referenties van deelnemers
Dominique Deffontaine, founder Coach Café : “Opnieuw onder de indruk van Joke haar uitstekende, professionele en waarde(n)volle begeleiding. Ze heeft zich duidelijk gespecialiseerd in deze materie die haar nauw aan het hart ligt, waardoor ze dit op een pure en liefdevolle wijze neerzet. Wat een geschenk !”

Ynco de Jong, founder burnout Bullshit: “De kracht van dit verhaal zit in de simpelheid waarmee het gebracht wordt, dat doet niets af aan de diepgang en de kwaliteit. Een echte aanbeveling, zowel de werkwijze als Joke als professional.”

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Na 10 jaar gepassioneerd bezig te zijn met deze methodiek in verschillende contexten (bedrijven, individuen en naties – ref. Belgisch nationaal waardenonderzoek in 2014) brengt Joke Raeymaekers haar ‘speeltuin’ mee naar The Crew of Inspiration. Joke heeft een kleurrijke, ontwapenende stijl waarmee ze recht op de kern dingen bespreekbaar maakt en ze de weg naar inzicht openbreekt. Ze stuurt je naar huis met de kennis van een systeem dat een duidelijk, bewandelbaar, evolutiepad toont.

Inschrijven

Voor deze opleiding kan je gebruik maken van de KMO portefeuille met ons registratienummer DV.O233675

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?