Wat?

Evolutie facilitator training.

Voor deze opleiding kan je gebruik maken van de KMO portefeuille met ons registratienummer DV.O233675

Voor wie?

Voor oud deelnemers aan de Zielencarwash die in een dienstverlenende rol, het evolutionair coachen willen integreren.

Op het programma

Het enthousiasme rond Evolutionary Coaching baande de voorbije jaren zijn weg in jullie harten, en nodigt nu graag uit voor een volgende stap. Een stap waarbij je zelf écht aan de slag gaat met de materie zodat we samen nog veel meer mensen kunnen uitnodigen om stappen te zetten in dit liefdevolle, kleurrijke systeem. Deze training heeft als doel om een concreet en moeiteloos uit te voeren structuur uit te werken die naadloos aansluit op wat je al doet. Een integratie van evolutionary coaching in jouw praktijk dus. We gaan samen spelen met het systeem! Er is ruimte voor jouw persoonlijk proces en met het talent wat we samenbrengen in deze groep is alles voor handen om jouw precies die ondersteuning te bieden die je nodig hebt om het ook daadwerkelijk te gaan DOEN! Als jouw persoonlijke coach ben ik de hele week ter beschikking.

Wat gaan we doen:

  • Jouw meerwaarde uitdiepen.
  • Uitwerken hoe jij evolutie kan meten.
  • Uitwerken hoe jij evolutie gaat ondersteunen.
  • De integratie in jouw praktijk uitwerken en testen.
  • Ondersteuning in ‘dat wat jouw nog tegenhoudt’.

 

Door wie?

Jullie kennen jullie begeleidster Joke al. Ze speelt al meer dan 10 jaar in de speeltuin van Evolutionary coaching. Eerst als CTT (Cultural Transformation Tools) consultant in bedrijfscoaching en sinds 2016 als coach en Zielencarwashbegeleidster. Voor deze week haalt ze alles nog eens uit de kast, aangevuld met een heerlijk en aangenaam kader en jullie, een warme groep collega’s.

Inschrijven

Voor deze opleiding kan je gebruik maken van de KMO portefeuille met ons registratienummer DV.O233675

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?