Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Deze workshop gaat in op de levenslessen van Dirk De Wachter, de psychiater met een brede maatschappeljke visie op menselijke relaties, behoeftes en ontwikkeling. Terugkerende thema’s in zijn boeken zijn: Blijf verwonderd en wees onbevangen, Koester je geliefden, Wees niet bang van een beetje ongelukkigheid en Engageer jezelf.
Dirk de Wachter vertelt zijn visie op de rol van de 4 peilers van Crew of Inspiration nl. gezondheid, creativiteit, natuur & zingeving.

Op een inspirerende en creatieve manier gaat hij met deze thema’s aan de slag om je een onvergetelijke avond te bezorgen.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Dirk De Wachter is psychiater en psychotherapeut in het UPC KU Leuven. Hij is expert in systeem- en gezinstherapie en verantwoordelijk voor het dagactiviteitencentrum Sint-Maarten op campus Kortenberg. Aan de KU Leuven is hij verbonden als opleider en supervisor in de gezinstherapie.

Dirk De Wachter is een veelgeprezen auteur. Hij schreef diverse bestsellers, waaronder het maatschappijkritische Borderline Times, Liefde. Een onmogelijk verlangen? en Museum Dirk De Wachter.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?