Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Linkedin benoemt tussen 50000 professionele skills creativiteit als nr 1 soft skill die bedrijven nodig hebben in 2019. Bovendien staat creativiteit op de 2de plaats als meest gevraagde skill wereldwijd, na cloud computing. Ook het World Economic Forum zet creativiteit op nr 3 in zijn top 10 skills die je helpen succesvol te zijn in de 4de industriële revolutie.
Een soft skill aanscherpen is één van de beste investeringen in jezelf aangezien een soft skill blijvend is.
En het goede nieuws is … Je kan het leren!
Deze introductie brengt je naast wetenschappelijke inzichten rond creativiteit ook leuke technieken om je creatieve brein aan (en ook minder aan) te zetten.

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt to 20 deelnemers om de kwaliteit van deze sessie te garanderen.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Playfulness expert // Ondernemer & Creatief Leider // Design do-er // Gecertifiëerd stress & burn-out coach // Lego® Serious Play® facilitator // Master facilitator // Co-founder & Creatief Directeur Crew of Inspiration

Hilde is een creatieve ondernemer die niet alleen blijft durven dromen maar ook gewoon doet.
Haar initiatieven (Monkeyshot, Peel, House of innovation, Paper Plane Pilots, Farm of Inspiration) zijn allemaal opgebouwd rond dezelfde peilers zijnde: ‘art’, ‘business’, ‘science’ & vooral ‘people’.

Vanuit haar rol als docent creativiteitstechnieken aan de Erasmus Hogeschool Brussel en daarvoor directeur van het COCD (centrum voor de ontwikkeling van Creatief denken) blijft ze steeds in contact met de wetenschap achter de creativiteit en wat er rond dit thema relevant is.

De ervaringen die ze hier heeft opgedaan, maar ook de uitdagingen die ze op haar pad kreeg, samen met een baggage aan opleidingen bij oa. IDEO, Productontwikkeling & AMS én haar kinderlijk enthousiasme, hebben geleid tot het het ontwikkelen van deze inspiratiesessie.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?