Wat?

Deze sessie is enkel te volgen met een abonnement.
Nog geen abonnement? Koop er eentje via crewofinspiration.org

Trek alvast jullie wandelschoenen aan want er is geen betere setting dan de natuur om je eigen natuur te ontdekken of een frisse blik te werpen op nieuwe plannen, projecten en perspectieven. Met de natuur als partner maak je het onzichtbare zichtbaar. Sarah is gecertificeerd natuurcoach en zal jullie tijdens deze dag laten kennismaken met hoe je in de natuur beter kan connecteren met jezelf. Want door naar buiten te trekken, lukt het vaak beter om naar binnen te gaan in jezelf.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Sarah Gillis is de oprichtster van Movad’ooh, een onderneming die mensen en organisaties op natuurlijke, systemische en co-creatieve wijze ondersteunt in hun zoektocht naar meer duurzame groei. Verandering is immers iets heel natuurlijk, we moeten er enkel natuurlijk mee leren omgaan.

Als coach begeleidt ze jou met de natuur als partner naar nieuwe inzichten. Als facilitator en co-creator zorgt ze ervoor dat je op creatieve wijze in dialoog treedt met jezelf, elkaar, je klanten, je collega’s, ….. Als inspirator voedt ze je met de natuurlijke wijsheid. Doel is om mensen en bedrijven in beweging te brengen, te verwonderen en zo te laten openbloeien.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?