Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Bij problemen in contact met anderen kan je nodeloos veel energie verliezen. Wil je daar iets aan veranderen? Dan krijg je tijdens deze sessie een eenvoudig denkkader, geïnspireerd door de dramadriehoek van Karpman. Dat biedt je niet alleen zicht op de valkuilen waarin je vast kan geraken. Maar vooral ook op een krachtige positie als mens. Van slachtofferen naar de kracht van kwetsbaarheid. Van redden naar zorgzaamheid. En van aanklagen naar assertiviteit. Via enkele toegankelijke oefeningen vergroot je je zelfkennis en proef je van manieren om een gezondere (innerlijke) dialoog te kunnen voeren.

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt to 12 deelnemers om de kwaliteit van deze sessie te garanderen.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Psycholoog // Al 16 jaar met veel goesting stafmedewerker van Tele-Onthaal Antwerpen

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?