Wat?

Zou het niet geweldig zijn als … je een persoonlijke ‘crew’ ter beschikking hebt die je inspireert rond je favoriete onderwerpen? Wel dat kan!

Crew of inspiration is een team van tientallen vakmensen die inspirerende en toegankelijke avondsessies geven rond gezondheid, creativiteit, natuur en zingeving. De sessies stimuleren je veerkracht, zelfleiderschap en bieden je het ultieme middel om levenslang te groeien.

Met een tienbeurtenkaart op zak stel je binnenkort een persoonlijk programma van inspiratiesessies samen. Inspirerend, niet?

 

F A N T A S T I S C H

Je bent nu al geweldig! Geweldig dat je dit leest en in het beste geval overweegt om in jezelf te investeren. Want je bent het waard.

5 reden om ervoor te gaan

Voor jezelf

 • je kiest uit meerdere thema’s die je persoonlijk aanspreken
 • je bepaalt zelf je wanneer je aansluit
 • de opgedane inspiratie is zowel privé als professioneel inzetbaar
 • je ontmoet doorwinterde experts aan een betaalbare prijs
 • je veerkracht stijgt en je loopt het risico dat je eigenwaarde stijgt 😉

Voor je bedrijf

 • de inspiratiesessies zijn buiten de kantooruren gepland
 • je doet aan stress & burn-out preventie
 • je werknemers zijn gezonder en minder afwezig
 • je geïnspireerde medewerkers presteren beter, ze zijn goud waard
 • deze sessies zijn deel van een groter programma waarmee we ook langdurig zieken of zoekenden sneller aan de slag willen krijgen (maar daarover later meer)

 

WIST JE DAT…

…je een 10-beurtenkaart kan gebruiken op verschillende manieren:

 • je doet de inspiratiesessies volledig aan jezelf kado
 • je trakteert enkele vrienden op een inspiratiesessie via je 10-beurtenkaart
 • je gebruikt enkele beurten om meerdere collega’s in te schrijven voor een inspiratiesessie

 

HOE WERKT HET?

Via onderstaand formulier koop je 1 of meerdere 10-beurtenkaarten die geldig zijn tot 1/7/2020.

Hiermee kan je jezelf, je vrienden of je collega’s inschrijven voor de inspiratiessessies van jouw keuze. Schrijf je tijdig in om zeker te zijn van je plek, want vol is vol!

Voor wie?

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

 

Op het programma

do 12/09/2019   Brijnpein: als je sleutels in de ijskast liggen – Viki Broes
ter info: dit is bewust fout geschreven 😉
Heb je altijd al willen weten wat er daar in die bovenkamer gebeurt wanneer je vanuit stress doorschiet, al dan niet in overspanning of burn-out? Vraag je je wel eens af hoe het komt dat je daarbij ook al die klachten in je lijf ervaart? Wil je weten hoe je zelf de brand kan blussen, maar dit op een duurzame manier zodat de kans op terugval minimaal wordt? Doe mee met deze interactieve workshop waar je niet alleen heel wat over jezelf leert, maar ook meteen de basis oefeningen aangeleerd krijgt om door stress-situaties heen te groeien in plaats van ze te vermijden.

ma 16/09/2019   De kracht van Speelsheid – Hilde Van Dyck
De kracht van speelsheid is het systematisch en bewust inzetten van spelen met het doel creativiteit, veerkracht en ownership te stimuleren.
Op het eerste zicht misschien tegenstrijdig om speelsheid systematisch & bewust in te gaan zetten?! Dit is echter de enige duurzame strategie om tot een attitudewijziging te komen.
Het groeistof model wordt voor de eerste maal aan het publiek voorgesteld dat aan de basis licht van de kracht van speelsheid.

di 24/09/2019   Kruiden tegen winterkwaaltjes – Sofie Sanders
De herfst staat voor de deur! Kom te weten welke kruiden je weerstand versterken en hoe je natuurlijk gezond blijft tijdens de koudste maanden van het jaar. Je leert hoe je kruiden kan inzetten bij het voorkomen en behandelen van winterkwaaltjes zoals verkoudheid, hoest, winterhanden en we wapenen ons tegen de winterblues

do 3/10/2019   Bezield Leven – Marijke Fonteyn
De wereld heeft jou, met je hele pakket, nodig. Je bent hier met een reden en veelal weet je verdomd goed waar het over gaat.
Wat als je leeft in verbinding met wie je écht bent? Wat als je in staat bent om keuzes te maken die 100% kloppen?
Wat als je door je angst zou stappen en durft te doen wat echt nodig is? Wat als jij, ja jij, met jouw unieke pakket ten volle zou bijdragen aan de wereld?
Wat als dat moeiteloos zou zijn?

wo 9/10/2019   Luisteren naar jezelf en anderen – Marjan Vertommen
Met aandacht en echt beluisterd worden, geeft je toegang tot je innerlijk kompas en biedt een rijke voedingsbodem waarbinnen je kan groeien.
Tijdens deze sessie krijg je een introductie in de basis van een goede open luisterhouding. Je maakt van dichtbij kennis met de principes van bewustzijn, acceptatie en empathie. Via enkele toegankelijke oefeningen krijg je voeling met de waarde van het luisteren naar jezelf en beluisterd worden door anderen.

wo 16/10/2019   WTDuck is Lego® Serious Play® – Miriam Elst
What the Duck is een wetenschappelijk onderbouwde methode, waarbij de mens terug in verbinding komt met zijn creatief denkproces. Door het gebruik van een eenvoudige tool, namelijk LEGO®Bricks, is het voor de deelnemers gemakkelijk om deel te nemen. Al spelenderwijs gaan we telkens een stapje dieper in het creatieve denkproces. Deelnemers ontdekken vaak nieuwe denkpistes, hun eigen voorkeur in het creatieve denkproces en hoe ze hiermee verder aan de slag kunnen.

do 24/10/2019  Wat kunnen we als mens leren van het ritme van de natuur? – Sarah Gillis
Ieder seizoen heeft zijn waardevolle betekenis. Wat kunnen wij als mens hiervan leren? Hoe kan de wijsheid uit de natuur ons voeden en inspireren om onszelf en elkaar beter te begrijpen? Het ‘Nature Thinking’ model dient dan ook als kapstok voor het terugvinden van jouw balans.

di 29/10/2019   Infinite possibilities – Jim Lippens
“Everything you need to succeed is inside yourself”
Er zit meer in jezelf dan je denkt. Ontdek het zelf …
Welke belemmerende overtuigingen heb jij?
“Structuur is een aanval op mijn vrijheid?”
Hoe zelfzeker, zelfstandig, zelfbewust en zelfsturend ben je?
Hoe realiseer je gelijk welke droom? Hoe vind je persoonlijke balans?
Balans als fundament voor blijvend succes.

wo 6/11/2019  Zie jij in het bos van al de voedingsadviezen de bomen nog? – Christine Frank, PhD
Ben jij iemand die al honderden diëten heeft uitgeprobeerd? Of lukt het je wel om gewicht te verliezen maar is het moeilijk om dat gewenste gewicht nadien te behouden?
Denk jij dat je elke dag een yoghurtje moet eten of een smoothie moet drinken?
Voel je je vaak moe en heb je last van een opgeblazen buik en/of constipatie? Heb je je misschien daar al bij neergelegd, denkend dat die lichamelijke ongemakken ‘bij je lichaam horen’ ? Dien je medicatie te nemen voor je spijsvertering zoals maagzuurremmers en laxeermiddelen?
Kom dan naar deze inspiratiesessie en je zal nadien beter weten wat en wanneer JIJ best eet (want ja, het voedingspatroon waar jou vriendin op floreert hoeft niet ook voor jou het ideaal te zijn).

do 14/11/2019  Denken in oplossingen of hoe je creatieve brein ‘AAN’ zetten – Hilde Van Dyck
Linkedin benoemt tussen 50000 professionele skills creativiteit als nr 1 soft skill die bedrijven nodig hebben in 2019. Bovendien staat creativiteit op de 2de plaats als meest gevraagde skill wereldwijd, na cloud computing. Ook het World Economic Forum zet creativiteit op nr 3 in zijn top 10 skills die je helpen succesvol te zijn in de 4de industriële revolutie.
Een soft skill aanscherpen is één van de beste investeringen in jezelf aangezien een soft skill blijvend is.
En het goede nieuws is … Je kan het leren!
Deze introductie brengt je naast wetenschappelijke inzichten rond creativiteit ook leuke technieken om je creatieve brein aan (en ook minder aan) te zetten.

wo 20/11/2019   Huis-, tuin- en keukenmiddeltjes zonder chemische troep – Mieke Vanderhaegen
Wat is er lekkerder dan een proper en fris huis? In vele huizen puilt de kast dan ook uit van de schoonmaakmiddelen. Voor elke schoonmaakklus bestaat er een ander product. Er zijn ontkalkers, bleekmiddelen en luchtverfrissers en vele zijn chemisch en vervuilend. Vaak zijn ze giftig en gevaarlijk voor kinderen. Je kunt jezelf afvragen of je huis na zo’n chemische reinigingsbeurt eigenlijk wel proper is? Hormoonverstoorders, chemische troep in de klassieke huis- en tuinmiddelen kunnen wel degelijk een impact hebben op onze gezondheid. Denk maar aan de impact van zogeheten ‘luchtverfrissers’ op onze luchtwegen… Zelf je poetsproducten maken is een volwaardig alternatief. Er is een overvloed aan alternatieven. Denk aan citroen, azijn, soda, (etherische olie van) kruiden. Deze ‘ingrediënten’ zijn goedkoop en in meerdere ‘recepten’ te gebruiken. . De recepten zijn meestal ‘poepsimpel’ en het resultaat verrassend.

ma 25/11/2019  Stuck in the moment – Liesbeth Van Bouwel
Stuck in the moment, U2 heeft er een prachtig nummer over geschreven. Wat doe je als je zelf, je partner, je kind of je ouder zijn of haar wereld zo vernauwt tot er maar 1 spaak overblijft. Deze sessie reikt je handvaten aan om telkens terug naar je eigen kern te gaan en van hieruit de wereld rondom je in zijn volheid tegemoet te treden. Meebrengen indien je dit hebt: een oud fietswiel.

do 5/12/2019   Geleide Meditatie – An Verlinde
Relaxatie en energieboost op 1 avond
Zorgen voor jezelf is essentieel. Niet alleen fysiek en psychisch, maar zeker ook energetisch.
Ik leer je op 1 avond hoe je je eigen energieveld kan ontladen en weer kan opladen en hoe belangrijk het is om positief naar het leven te kijken.

ma 9/12/2019   Met lummelen je creativiteit activeren – Marieke Van Dijk
Word een betere creatieve denker en een productievere werknemer/ondernemer door meer te lummelen. Ontdek wat lummelen is en hoe je lummelen kunt inzetten om je persoonlijke creativiteit te activeren. Lummelen is niet alleen maar niets doen. Lummelen is werken. Aan de slag dus.

ma 16/12/2019  Jouw zielskracht volgens de Maya synchroniciteitskalender: interactieve kennismaking – Sofie Laureyssens
Ben je op zoek naar de betekenis van jouw leven? Wil je graag meer flow ervaren in je leven en zicht krijgen op je levensdoel? Heb je soms van die momenten dat je je afvraagt waarom iets je overkomt, en wat in hemelsnaam de achterliggende bedoeling zou kunnen zijn? Verlang je ernaar beter begrijpen waarom sommige voorvallen zich blijven herhalen in je leven?
De Tzolkin Maya kalender is een onvoorstelbaar prachtige tool om de uitdagingen van je leven te begrijpen en te kaderen in het kosmische plan. De Tzolkin geeft duidelijke aanwijzingen aan ‘wat’ je ‘wanneer’ kan werken. Het is een interessante bril om naar de jezelf en de gebeurtenissen in je leven en op je werk te kijken. Meer bewustzijn en liefdevol begrip ontwikkelen, naar jezelf en anderen toe, is onvermijdelijk!
Bereid je voor op de ontdekking van een life changing sleutel die je in lijn brengt met jouw zielenplan!

*KERSTVAKANTIE*

do 9/01/2020 Mediumschap voor curieuzeneuzemosterdpotten – Marijke Fonteyn
Marijke komt je die avond vertellen wat mediumschap echt is, welke vormen er zijn, wat het doel is, ze doet ook een demonstratie (spannend!) en daagt je misschien al uit in een eerste oefening.
Ze brengt dit met heel veel humor en relativering maar met een ijzersterk verhaal en bijzondere voorbeelden.
Indien vooraf aangevraagd komt Marijke in paarse jurk met glazen bol. 😉

di 14/01/2020 Introductie Qi Gong – Chinese bewegings- en gezondheidsleer – Els Mertens
Qi Gong betekent ‘werken met energie’. Het is in zijn eenvoud een krachtige manier om tot rust te komen, spanning los te laten, in je kracht te staan en je energie vrij te laten stromen. Het helpt je bij de ontwikkeling van een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid.
In deze workshop maak je kennis met een aantal basis principes. Door een aantal oefeningen ervaar je zelf hoe je in contact kan komen met je energie.

wo 22/01/2020 Zin in werk, van nice to have, naar need to have – Dimitri De Meester
Zetten we binnen onze organisatie in op resultaat en groei of kiezen we voor zinvol werk?
Of doen we even gek en kiezen we voor beiden?
De organisatie van de toekomst zal immers zinvol zijn.
Het creëren van een zinvolle werkcontext en het genereren van profit die duurzaam is, gaan wat ons betreft hand in hand.
Tijdens deze interactieve sessie kijken we samen naar deze heerlijke paradox en dagen we je uit om volop voor zin in werk én resultaat te gaan.

do 30/01/2020 Gut feeling – Dr. Ir. Winni De Haes
Ons darmmicrobioom is met 10x meer dan dat wij uit cellen bestaan. Wat is hun impact op onze gezondheid en gemoed en andersom? Wat leren we hieruit? Hoe kunnen we hier invloed op hebben?

di 4/02/2020 Zelfleiderschap : van je leven ‘lijden’ naar je leven ‘leiden’ – San vangenechten
Heb jij ook vaak het gevoel dat je ‘geleefd’ wordt of ‘over’leeft ipv leeft? Dat zaken jou lijken te overkomen, dat anderen je dwarsbomen, veranderingen of beslissingen worden opgelegd, andere mensen (collega’s, je baas, je partner, je kinderen, …) het je lastig maken of heb je gevoel dat je weinig impact hebt op jouw geluk?
Tijdens deze korte interactieve workshop reik ik je een heel eenvoudig denkmodel aan om plaats te nemen aan het stuur van jouw leven. En ik beloof je dat je buiten stapt met minstens 1 concrete actie die je kan ondernemen om het stuur van je leven in handen te nemen.
Warning! Deze no-nonsense workshop heeft als bijwerking / gevolg dat je vanaf nu 100% verantwoordelijkheid neemt over je eigen geluk. Maw. Er is nadien niemand meer die je de ‘schuld’ kan geven 😉

wo 12/02/2020 Troosttafel – Karin Ludwig
De Kracht van Afscheid als wegwijzer voor de levenden, voor de stervenden en voor de doden – over de dood heen.
De Troosttafel staat deze avond in the Farm of Inspiration.
We gaan samen koken, de tafel dekken en eten want samen eten verbindt, herinneringen proeven intenser.
Lekker eten met als basisingrediënt liefde.
Samen durvende kijken naar leven en dood.
Afsluiten doen we met een kampvuur.

do 20/02/2020 (Her)ontdek je creativiteit – Linda Robaye
(Her)ontdek je creativiteit
Ben je de ratrace beu?
Leef je te veel in je hoofd?
Wil je rust in je hoofd?
Wil je dichter bij jezelf komen?
Tijdens het boeiende en veelzijdige traject (her)ontdek je creativiteit kom je helemaal tot jezelf. Tijd voor ontspanning.
Ik kan niet tekenen of schilderen?
Iedereen kan dat, dat is mijn overtuiging. Al wat je nodig hebt, zit al in jezelf. De kunst is om dit vol overgave en heel intuïtief naar buiten te laten stromen op canvas of papier. Zo kom je heel wat te weten over jezelf, je blokkades, je verlangens en wensen.

di 25/02/2020 Fascia of “bindweefsel” – Wat, Waar & Hoe – Robin Lismont
Fascia of “bindweefsel” omringt elk orgaan, spier, zenuw in ons lichaam.. het zorgt ervoor dat alles in ons lichaam verbonden is en flexibel kan stromen en bewegen. Het is dan ook de draagkracht van ons  “heel” voelen. Onze fascia ontspannen zorgt voor stress release, lichter voelen.. een krachtiger, meer ontspannen, gezonder lichaam en geest.

wo 4/03/2020 Perfectionisme – Krikri Van Meel
Een perfecte avond om eens te kijken naar bewust omgaan met het geschenk en de verrijkende kanten van perfectionisme. En een perfecte avond om meer inzicht te krijgen in (en het ompolen van) de verlammende en ondermijnende kanten ervan. Het zal perfect zijn zoals het is, in al zijn imperfectie.

do 12/03/2020 Energiek via voeding – Dr. Ir. Winni De Haes
Ervaar je veel vermoeide dagen? Wil je graag weten hoe je via voeding jouw energiepeil kunnen opkrikken? Toepasbaar stappenplan om over te stappen naar een energieke levenstijl.

wo 18/03/2020 Wat improvisatie je kan leren om tot betere samenwerkingen/cocreaties te komen – Wim Janssens
We nemen concepten, ideeën en technieken van improvisatietheater. Die gebruiken we om business skills zoals communicatie, samenwerking, probleemoplossend denken en leiderschap te trainen. Het is effectief en experimenteel leren op een inspirerende en entertainende manier.
Deze introductie draait vooral om het HOE, eerder dan om het WAT. Improvisatie is zoals een sportschool, een manier om actief aan de slag te gaan in een veilige omgeving. Enkele dingen die je zal leren:
1. Al doende leren
2. Falen in een veilige omgeving
3. Connectie maken
4. Plezier maken

di 24/03/2020 Natuurlijke hulp bij ongevallen – Sofie Sanders
De zomer is in zicht! De ideale aangelegenheid om je te verdiepen in een natuurlijke eerste hulp bij ongevallen en ongemakken. Je leert hoe je kruiden en andere natuurlijke middelen kan inzetten bij een aantal veel voorkomende ongevallen en ongemakken zoals buikpijn, hoofdpijn, misselijkheid, koorts, spijsvertergingsproblemen en wondjes.

do 2/04/2020 De kracht van kwetsbaarheid – Marjan Vertommen
Bij problemen in contact met anderen kan je nodeloos veel energie verliezen. Om daar iets aan te veranderen, krijg je tijdens deze sessie een denkkader geïnspireerd door de dramadriehoek van Karpman, dat zicht geeft op een krachtige positie als mens. Van slachtofferen naar de kracht van kwetsbaarheid, van redden naar zorgzaamheid en van aanklagen naar assertiviteit. Via enkele toegankelijke oefeningen vergroot je je zelfkennis en krijg je zicht op manieren om een gezondere (innerlijke) dialoog te kunnen voeren.

di 7/04/2020 Inzicht in -en spelen met- onze energiebanen, onze waardens en kwaliteiten – Krikri Van Meel
Vaak gehoorde zinnen: Ik zou graag wat meer energie hebben. Ik zou graag net iets gelukkiger zijn. Ik blijf hetzelfde aantrekken. Etc.
Via inzicht in energiebanen en via inzicht in denksystemen gaan we sleutels krijgen om zelf bewuster de positieve veranderingen te creëeren.

wo 15/04/2020 introductie Vedicart – Kristin Maesschalck
Vedic Art is ontwikkeld door de Zweedse kunstenaar,Curt Kalleman. Hij creëerde een methode waarin hij de Vedische filosofie combineerde met de schilderkunst. Het is een vorm van schilderen die onze diepste en meest innerlijke bronnen aanspreekt. Via 17 principes, gebaseerd op de Oude Vedische leer uit India haalt Vedic Art jouw creatieve stem naar boven en vertaalt dit op doek.

do 23/04/2020 De natuur als creatief & inspirerend klankbord – Sarah Gillis
Geen betere setting dan de natuur om je eigen natuur te ontdekken of een frisse blik te werpen op nieuwe plannen, projecten en perspectieven. Met de natuur als partner maak je het onzichtbare zichtbaar. Tijdens deze sessie trekken we dan ook onze wandelschoenen aan om zelf het effect van de natuur te ervaren.

di 28/04/2020 Evolutionary Coaching. Over transformeren, tussen landen en lanceren. – Joke Raeymaekers
In deze (inter)actieve sessie ga je zelf op onderzoek naar waar jij nog land, waar je energie verliest. Je saboteurs leer je transformeren om zo jezelf te kunnen lanceren. Lanceren naar een leven wat je voluit en vanuit liefde leeft, zowel persoonlijk als professioneel.

wo 6/05/2020 Clarity breathwork – Noemi peeters
Voel je emoties soms vastzitten, een beklemming in je borstkast of heb je het verlangen je emoties vrijer te kunnen voelen en integreren? Zin om je energie te laten stromen? Jezelf en je lichaam beter te begrijpen?
In deze workshop ervaar je hoe lichaamsgericht werk en vooral ademwerk ruimte maakt in je lichaam om vrijer te ademen en dus te leven. Want adem is leven, voluit ademen is voluit leven.

do 14/05/2020 Groot, Groter, Grootst – Sara Vermeylen
Of het nu gaat over leiding geven of dagelijks leven: ruimte innemen is niet eenvoudig. Zeker niet als dat betekent dat iemand anders even opzij moet. Nochtans is het een verademing voor jezelf en een verrijking voor je omgeving wanneer je die plek wel durft in te nemen. Daarmee gaan we aan de slag in een creative sessie voor lichaam en geest, vol technieken uit de beeldende kunst (tekenen), performance art (lichaamstheater) en Oosterse krijgskunst.

di 19/05/2020 Bouwen aan zelfvertrouwen – hoe omgaan met het ‘Imposter Syndrome’ – Miriam Elst
Het ‘Imposter syndroom’ is een term die door psychologen en onderzoekers gebruiken om mensen te beschrijven die NIET in staat zijn om hun eigen prestaties te erkennen als zijnde voldoende. Deze mensen hebben vaak het idee over zichzelf dat ‘ze niet echt zijn’, ‘dat ze niet goed genoeg zijn, ook al hebben ze 3 diploma’s en phd’s etc’. Het fenomeen kan gepaard gaan met angsten, twijfels, je handelingen beperken etc.
Volgens recente onderzoeken heeft ongeveer twee derde van de vrouwen last van dit zogeheten ‘oplichterssyndroom’.
We gaan op zoek naar je triggers die het ‘Imposter Syndrome’ in gang zetten. Op die manier kunnen we gaan bouwen aan je zelfvertrouwen om dat stemmetje in je hoofd stap voor stap anders te laten zingen.
Het wordt een leuke ontdekkingstocht waarbij we tips en tricks verzamelen waarmee je aan de slag kan.

wo 27/05/2020 Jij en je onbewuste – Emilie Depuydt
Je onbewuste is een schatkamer.
Je hebt er al je gewoontes opgeslagen, al je herinneringen en je onbewuste is dat deel van jou
dat jou in staat stelt om te leren, om keuzes te maken en om een intuïtie te ontwikkelen.
Het onbewuste doet heel veel voor jou én het onbewuste zou nog meer voor je kunnen doen.
Deze sessie gaat over het opbouwen van een relatie tussen je bewuste en je onbewuste geest.

do 4/06/2020 Start2massage
Als je nood hebt aan ontspanning en relaxatie werkt een massage nJg beter dan naar de kapper gaan of schoenen kopen.
Altijd al willen weten hoe je eraan begint?
Leer de kneepjes van het vak in deze workshop.
Je gaat naar huis met de kennis en ‘the touch’ om je partner-kids-vrienden eens lekker onder handen te nemen.

Een beetje theorie, veel praktijk.
We oefenen op elkaar.
Schrijf je in per duo of alleen.

za 13/06/2020 (on)Kruidenwandeling – Mieke Vanderhaegen
De titel zegt het allemaal.
Deze inspiratiesessie is uitzonderlijk op een zaterdagvoormiddag.
Ontvangst 9.30u
Sessie 10u tot 12.30u

wo 17/06/2020 Introductie in Nature cooking – Dirk Covens
In ons drukke bestaan is het af en toe noodzakelijk om terug te gaan naar de roots. Back to basics! In termen van koken betekent dit ‘Koken met vuur in de natuur’. Dat brengt ons terug naar het pure koken. U staat ervan versteld wat er mogelijk is.
Nature Cooking verwijst niet enkel naar de plek, maar ook naar de producten die we gebruiken en vooral de wijze waarop ze bereid worden.

do 25/06/2020 IED 😉 of Inspire. Explore. Develop. – Marijke Fonteyn & Hilde Van Dyck
Slotactiviteit door onze oprichters & inkijk in What’s next?

Door wie?

Viki Broes
Erkend stress en burn-out coach // Voorzitter vzw Burn-Out.Vlaanderen // Vice-voorzitter vzw Vereniging van Erkende Stress en Burn-outcoaches (VESB) // Freelance teamleader & project/proces/change manager voor kleine en grote bedrijven

Hilde Van Dyck
Directeur & playfulness expert bij COCD // Ondernemer & Creatief Leider // Design do-er // Gecertifiëerd stress & burn-out coach // Lego® Serious Play® facilitator // Master facilitator // Co-founder & Creatief Directeur Crew of Inspiration

Sofie Sanders
Herborist // Natuurmens // Equilibrist // Schrijver // Bezieler van Kuur Natuur

Marijke Fonteyn
Oprichter WonderWijven vzw  // Sociaal ondernemer // Bezield coach // spiritualiteit // loopbaanbegeleider // Co-founder & Algemeen Directeur Crew of Inspiration

Marjan Vertommen
Psycholoog // Al 16 jaar met veel goesting stafmedewerker van Tele-Onthaal Antwerpen

Miriam Elst
Human Centered Design Expert // LEGO® Serious Play® trainer // Design thinker // Accelerator // Creatieve duizendpoot // Master Facilitator

Sarah Gillis
Change Facilitator // Inspirator // Coach // Gecertificeerd Natuurcoach // Lego® Serious Play® facilitator

Jim Lippens
Organisator van het happiness@work congres // Bedenker van het 4D Lean model // Introductie van de Japanse “Harada Methode” in de Benelux // Keynote spreker

Christine Frank, PhD
Voedinsgscoach // “back-to-basics” koken // traditionele recepten met ‘gewone’ producten // +15jaar ervaring in de voedingssector // doctor in de biologische wetenschappen // moeder van 3 kinderen

Mieke Vanderhaegen
Gepassioneerde herborist // kruidenverwerker en – teler // docent bij de opleiding herborist in Syntra // Voorzitter van Dodoenstuin

Liesbeth van Bouwel
Laat zich verwonderen en inspireren door de wereld en mensen rondom haar // Niet in het minst door haar tienerdochter en zoon met Syndroom van Down // Telkens gaat ze op zoek naar creatieve manieren om met niet alledaagse levenssituaties om te gaan

An Verlinde
Medium // Spiritueel healer // Vroedvrouw // Palliatief verpleegkundige

Marieke van Dijk
Be Creative. Have Fun. Make History.
Creativiteit is voor mij basis voor ons dagelijks handelen om positief, flexibel, open-minded en oplossingsgericht te leven en te werken. Mijn missie is dat mensen gelukkiger zijn en organisaties succesvoller innoveren door de inzet van creatieve denkkracht. Het brein is het meest unieke element van ieder mens. Mensen kunnen oneindige verbindingen leggen tussen die 86 miljard hersencellen. Maar dan moeten ze wel weten hoe ze hun brein in die creatieve denkstand kunnen zetten. Creativiteit is namelijk een keuze. Een keuze om vaststaande denkpatronen te doorbreken. Elke dag opnieuw. Ik help organisaties en mensen om die creatieve grondhouding te ontwikkelen.

Sofie Laureyssens
Groei-initiator & Trainer// Oprichter van coachingspraktijk Groeidala // Life & business coaching // Loopbaanbegeleiding // Spirituele ondersteuning // Tzolkin readings & workshops // Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) // Maya astrologie // Vedische numerologie // Systemisch werk //  ‘The One Method’

Els Mertens
Els Mertens volgt reeds verschillende jaren de trapsgewijze opleiding tot master aan de Qigong academie. Meer info op www.qigong.be

Dimitri De Meester
Senior business coach en medezaakvoerder van D-na (www.d-na.be) Vanuit zijn achtergrond als moraalfilsoof en zijn ervaring binnen organisaties en bedrijven, kijkt hij gepassioneerd naar het diepmenselijk verlangen naar zingeving en is hij in het bijzonder nieuwsgierig naar de plek die het kan innemen in organisaties en bedrijven.

Winni De Haes, Ir. PhD
Energieke Bio-ir. // Motivator // Orthomoleculaire voedingsdeskundige

San Vangenechten
Oprichter van Poppy Personal Development // Ontpopt graag het beste in jou //  Specialisaties: Eigen-wijze leiderschapstrajecten voor (toekomstige) Vrouwelijke leiders / Flowgerichte loopbaanbegeleiding / Vrouwenkracht / Sisterhood & community

Karin Ludwig
Karin, ooit gestart als vroedvrouw aan het begin van het leven en sinds een aantal jaar aan de andere kant van het leven.
Geboorte en sterven vormen zo de cirkel van het leven.
Als wegwijzer, samen het taboe rond de dood doorbreken zodat de liefde kan stromen.

Linda Robaye
Linda, 60 jaar, ervaringsdeskundige burn-out en ervaringskundige in wat creativiteit betekent voor je groeiproces en begeleid je graag in jouw proces.

Robin Lismont
In opleiding verpleegkunde. Opgegroeid in zuid afrika met rijk aanbod aan kleur en zwart/wit. Grote passie: link met paarden. Fascia therapy en scenar therapy gestudeerd en jaren succesvol op paarden toegepast. In 2013  kreeg ze op 20 jarige leeftijd een zware hersenbloeding en kreeg haar leven een sterke wending op vele vlakken. Een jaar van intens leren op gebied van healing. Dit zowel fysiek, emotioneel als mentaal en spiritueel. Sindsdien voelt ze ook een passie om dit te delen en om via fascia en scenar therapy mensen te begeleiden.

Krikri Van Meel
Al meer dan 15 jaar actief bezig met body, mind & spirit work // Zowel individuele begeleiding als groeps- en bedrijfsbegeleiding // Opleiding talen en management / shiatsu /4dimensioneel bodywork // Health and business coaching // Prive praktijk in Lier, Johannesburg en Pretoria

Wim Janssens
Wim werd enkele jaren gelden gebeten door de improvisatiemicrobe. Het gevoel om op korte termijn met een groep mensen iets te creeëren is met niets te vergelijken. Na zich 2 jaar intensief met improvisatie te hebben bezig gehouden heeft hij enkele kernwaarden meegenomen die hij nog dagelijks toepast. Humor is daar een groot onderdeel van, maar zeker niet het enige element. Hij vind het fijn om andere mensen te inspireren en zijn eigen ervaringen te delen.

Kristin Maesschalck
Shiatsu // Droomanalyse // Systemisch werk // Creativiteit //Vedic-Art

Joke Raeymaekers
+10 jaar gepassioneerd bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling //  Evolutionary Coaching // Cultural Transformation // Systemisch werk // in verschillende contexten: bedrijven, individuen, groepen en naties

Sara Vermeylen
Beeldend kunstenaar // Taal- en letterkundige // Performance & pole artist

Emilie Depuydt
Gebeten door NLP en Ericksoniaanse Hypnose //+20 jaar duikt ze in de materie en begeleidt ze mensen vanuit deze modellen //Eigen training en coachinginstituut ‘Happy Coach’

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?