Wat?

Een acteur die een workshop geeft rond communicatie is niet meteen wat je verwacht?
Of toch wel?
George werkte de afgelopen 15 jaar reeds mee aan meer dan 500 communicatietrainingen.
Op basis van zijn ervaring met Method Acting en de Sense Memory techniek werkte George een connectivity bootcamp uit om met deze technieken aan de slag te gaan.

3-D communicatie is een stap verder dan 2-D communicatie waarbij enkel de ratio en geconditioneerde of aangeleerde communicatietechnieken toegepast worden…
zonder dus die derde extra ‘D’ van ‘DEEP’. Diepgaand ‘luisteren’ en Deep Sensing – Diepgaand ‘voelen’. Dit gaan we bekomen door Sense Memory training in combinatie met diverse organische technieken.
Op het einde van deze opleiding kan je diepgaander luisteren naar jezelf en de ander. Je leert diepgaander voelen en connecteren en daardoor dus ook effectiever communiceren.

Je krijgt tips en tricks aangereikt om met jezelf te verbinden en ‘in the moment’ te kunnen communiceren, op elk moment.
Deze workshop is een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten

Voor wie?

Deze workshop is bestemd voor iedereen die zijn communicatie wil versterken en effectiever maken.

Op het programma

Zoals je al begrepen hebt maken we gebruik van organische acteertechnieken en oefeningen om de communicatie te verbeteren.
– Stoel-Relaxatietechniek van Strasberg
– Sense Memory: Het aanscherpen van zintuiglijke vermogens
– Meisner Techniek: ‘in the moment communiceren’
– Chekhov: Psychologisch gebaar & Energetisch communiceren
– Chekhov-Principe: ‘kiezen en duiken’

George Arrendell

Door wie?

George is een creatieve, warme acteur die je misschien nog kent als Inspecteur Jimmy N’Tongo uit Zone Stad. Hij gebruikt Method Acting in al zijn acteerwerk en is ook geschoold in de technieken van Meisner en Michael Chekhov waarvan hij gelooft dat ze een interessante combinatie zijn.

Zijn passie voor wat acteren en ‘in the moment’ communiceren vormen de krachtige combinatie waarop deze workshop gebaseerd is.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?