Wat?

Deze sessie is enkel te volgen met een abonnement.
Nog geen abonnement? Koop er eentje via crewofinspiration.org

Verbonden ademwerk voor meer ruimte en minder ballast.

Voel je emoties soms vastzitten, een beklemming in je borstkast of heb je het verlangen je emoties vrijer te kunnen voelen en integreren? Zin om je energie te laten stromen? Jezelf en je lichaam beter te begrijpen?

In deze workshop ervaar je hoe lichaamsgericht werk en vooral ademwerk ruimte maakt in je lichaam om vrijer te ademen en dus te leven. Want adem is leven, voluit ademen is voluit leven.

Ons lichaam heeft een geheugen tot op celniveau en draagt al onze ervaringen in zich mee. Van emotionele blokkades en/of trauma’s, die zich uiten in lichamelijke bewuste en onbewuste klachten. Door verbonden te ademen kunnen we in verbinding komen met de diepere oorzaken van deze lichamelijke en emotionele lagen, ze (h)erkennen en stap voor stap loslaten en integreren. Er is een veilige ruimte voor je gemaakt en je proces wordt in zachtheid ondersteunt in een ademmeditatie. Je krijgt vooraf een heldere uitleg over het Clarity Breathwork proces en de positieve effecten van lichaamsgericht en emotioneel werk. Draag losse kledij en verwacht je aan een zachte ademinitiatie.

Clarity Breathwork is ook wel gekend als transformational Breathing.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Voor iedereen die lichaamswerk en ademwerk wil leren kennen of verder wil ontwikkelen. Voor zij die het verlangen in een proces te stappen van minder ballast en meer “adem”vrijheid en een bewustzijn van je lichaam en emoties en de oorzaken van sommige blokkades.

Door wie?

Noemi Peeters is gecertificeerd als Clarity Breathwork facilitator. Met veel zorg en liefde geeft ze dit ademwerk, dat haar eigen leven op een krachtige manier transformeerde, door aan anderen. Ze richtte 2 jaar geleden Nomad Spirit op, waar al haar passies samenkomen; breathwork, yoga en het begeleiden van rituelen. In de laatste 20 jaar bouwde ze een rijke ervaring op met opleidingen in binnen -en buitenland bij uitzonderlijke teachers en wijze mensen. Zo ontwikkelde ze een sterke basis voor haar huidige werk in het begeleiden van mensen en groepen. Ze is yogateacher met een specialisatie in yin en restoratieve yoga & meditation, ze volgde de opleiding in The work bij Byron Katie en integreert haar liefde voor esthetiek,muziek en dans mee in haar werk. Ze begeleidt shamanistisch geïnspireerde rituelen (o.a. vrouwencirkels, overgangsrituelen) met een Costaricaanse twist, het land waar ze langere tijd woonde en haar hart verloor.

Noemi heeft een eigen praktijk voor individuele sessies en een kleine mooie yogastudio in Borgerhout, ze organiseert zelf workshops in Breathwork, yoga en vrouwencirkels en creëert rituelen op maat en op vraag.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?