Wat?

Deze sessie is enkel te volgen met een abonnement.
Nog geen abonnement? Koop er eentje via crewofinspiration.org

ter info: dit is bewust fout geschreven 😉
Heb je altijd al willen weten wat er daar in die bovenkamer gebeurt wanneer je vanuit stress doorschiet, al dan niet in overspanning of burn-out? Vraag je je wel eens af hoe het komt dat je daarbij ook al die klachten in je lijf ervaart? Wil je weten hoe je zelf de brand kan blussen, maar dit op een duurzame manier zodat de kans op terugval minimaal wordt? Doe mee met deze interactieve workshop waar je niet alleen heel wat over jezelf leert, maar ook meteen de basis oefeningen aangeleerd krijgt om door stress-situaties heen te groeien in plaats van ze te vermijden.

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt to 15 deelnemers om de kwaliteit van deze sessie te garanderen.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Viki Broes is gespecialiseerd in operationeel, tactisch en strategisch proces- en project management, veranderingsmanagement (mens én organisatie), procesverbetering, crisis management, leidinggeven en coachen. Steeds werkend met een positief, out of the box denkkader, vanuit een van de basis (processen) vertrekkende analyse met focus op de noden van de klant. Oog op duurzame oplossingen vanuit perspectief waarbij de mens (klant én medewerker) centraal staat. Professioneel erkend stress & burn-out coach voor particulieren en bedrijven, vice- voorzitter van de vzw Vereniging voor Erkende Stresscoaches en Burn-out coaches (VESB) en voorzitter van vzw Burn-out Vlaanderen.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?