Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Het ‘Imposter syndroom’ is een term die door psychologen en onderzoekers gebruiken om mensen te beschrijven die NIET in staat zijn om hun eigen prestaties te erkennen als zijnde voldoende. Deze mensen hebben vaak het idee over zichzelf dat ‘ze niet echt zijn’, ‘dat ze niet goed genoeg zijn, ook al hebben ze 3 diploma’s en phd’s etc’. Het fenomeen kan gepaard gaan met angsten, twijfels, je handelingen beperken etc.
Volgens recente onderzoeken heeft ongeveer twee derde van de vrouwen last van dit zogeheten ‘oplichterssyndroom’.
We gaan op zoek naar je triggers die het ‘Imposter Syndrome’ in gang zetten. Op die manier kunnen we gaan bouwen aan je zelfvertrouwen om dat stemmetje in je hoofd stap voor stap anders te laten zingen.
Het wordt een leuke ontdekkingstocht waarbij we tips en tricks verzamelen waarmee je aan de slag kan.

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Human Centered Design Expert // LEGO® Serious Play® trainer // Design thinker // Accelerator // Creatieve duizendpoot // Master Facilitator

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?