Wat?

Ervaar de pure natuur tijdens deze kruidige en culinaire beleving.

Weg van ons drukke bestaan keren we letterlijk en figuurlijk terug naar onze roots. In de authentieke setting van Farm Of Inspiration nemen we je mee naar de fascinerende wereld van de kruiden en het pure koken.

Tijdens het eerste gedeelte krijg je een initiatie in de kruidenleer. We maken een wandelingetje door de kruidentuin van de Farm en bespreken enkele planten waar we later tijdens het koken mee aan de slag gaan.

Nadien gaan we grillen, roken, bakken, stoven en garen met verse, eersteklas biologische en pure producten*. De moderne keukenhulpmiddelen maken plaats voor hout, vuur en gietijzeren potten en pannen. Verschillende teams bereiden elk een smakelijk gerecht in de outdoor keuken.

Aansluitend genieten we van een lekkere, kruidige meergangen-maaltijd met een wijntje rond het kampvuur.

(*Vlees, vis, groenten, kruiden,…)

Voor wie?

Deze workshop is ideaal voor wie graag zijn handen vuil maakt, de maag vult met pure, natuurlijke ingrediënten en zijn zinnen prikkelt met nieuwe smaken.

Kinderen zijn welkom om mee te ravotten in de tuin en een handje toe te steken waar mogelijk. Let wel, we voorzien geen specifiek kindermenu. We ‘eten wat de pot schaft’.

Kinderen t.e.m. 12j krijgen 50% korting. Geef bij de opmerkingen aan uit hoeveel kinderen je gezelschap bestaat, dan verrekenen we de korting.

Op het programma

15u ontvangst met aperitief en bezoek kruidentuin
16 – 18u voorbereiding
vanaf 18u koken, eten en nagenieten

Door wie?

Dirk Covens
Gepassioneerd door ondernemen, avontuur en outdoor cooking. In zijn jeugd nooit op kamp geweest, maar ondertussen de achterstand meer dan ingehaald.

Sofie Sanders

Kruidenkenner en bezieler van Kuur Natuur. Ze richtte dit initiatief op in een zoektocht naar natuurlijke gezondheid en eenvoud. Met haar schrijfwerk en workshops wil ze haar kennis en passie verspreiden en toegankelijk maken voor een breed publiek.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?