Wat?

Welke gevolgen heeft voeding op je zijnstoestand? Wat is jouw motivatie om meer bewust te kiezen wat je eet? Hoe blijf je dit volhouden en hoe kan je jouw gewoontes veranderen? Kan je nog genieten als je suikervrij eet? Wat zijn de effecten hiervan op je sociale leven? …
Op deze vragen geeft deze workshop je handige tips, tricks, inzichten en hoe dit nu allemaal precies werkt. Door zelf de transformatie van onbewust naar bewust eten te maken is er bij mij een passie ontstaan om het effect van voeding aan te kaarten en iedereen tools aan te reiken om meer energie te halen uit voeding. Zonder een super deluxe keuken te hebben of een super chef te zijn ben ik er in geslaagd door middel van zelfstudie een gebalanceerde levensstijl te ontwikkelen die me veel meer energie geeft dan voordien.

Voor wie?

Deze workshop is ideaal voor iedereen die meer energie wil halen uit voeding en deze gewoonte wil installeren. Hoe doe je dat: suikervrij eten en vooral: hoe hou je dit vol.
Laat voeding jezelf energie geven en haal hierdoor meer uit je dag.

Op het programma

De workshops gaan door op de volgende 4 data telkens van 19u-21u:

— Dinsdag 17 oktober – ontbijt
— Dinsdag 24 oktober – lunch
— Dinsdag 31 oktober – avondmaal
— Dinsdag 7 november – Sweets

— Prijs 4 data: €165
— Enkel FOOD1- ontbijt & lunch = 85 euro
— Enkel FOOD2 – avondmaal & sweets = 85 euro

Opgelet: zet in het comment-veld bij het inschrijvingsformulier of je je voor 2 of voor 4 workshops inschrijft en voor welk combinatie (FOOD1 / FOOD2)

De kostprijs omvat ook de prijs omvat ook ingredienten

Hier zijn enkele onderwerpen die aan bod zullen komen in deze lecture/workshop:

— Suikervrij, waarom?
— Hoe installeer je nieuwe gewoontes?
— Lekkere en eenvoudige alternatieven voor je huidige maaltijden
— Wat is de impact op je sociale leven?
— …

Elke avond zal er samen een maaltijd bereid en opgegeten worden. Dit telkens in het thema van de avond (ontbijt, lunch, avondmaal, sweets). Klopt, dan eten we een ontbijt ’s avonds, wat perfect kan!

Profielfoto Stijn Heymans

Door wie?

Stijn Heymans is een Awesomist. Een persoon die gelooft dat alles awesome/geweldig zal zijn. 
Geïntrigeerd door het leven en als ervaringsdeskundige deelt hij een levens-wijze. Zowel kinderen als volwassenen inspireert hij door gewoon zichzelf te zijn.

Enerzijds is Stijn aan de slag als Digitale Wolf, waarbij hij kinderen op een speelse manier de wondere wereld van informatica laat ontdekken. Kinderen een boost geven in vertrouwen zodat zij kunnen creëren wat ze maar willen.
Anderzijds inspireert hij volwassenen door te tonen dat het ook anders kan. Dat wij allemaal in staat zijn om te doen waar we écht gelukkig en vrolijk van worden. We hebben altijd een keuze.

Om je spiegelbeeld te zien lachen, dien je eerst zelf te starten met lachen. Hiermee is Stijn aan de slag gegaan en zodoende is hij overal zijn awesome-zelf.

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?