Wat?

In een prachtige hoeve temidden van de maïsvelden zal kindercoach Kathleen Van Velthoven de dag starten met een ralaxatiemoment, vervolgens beginnen we met het maken van een talentenboek, waarbij ouders en kinderen elkaar gaan beschrijven aan de hand van hun talenten.

Rond 12u voorzien we een lekkere, kindvriendelijke, doch gezonde biologische lunch.

In de namiddag laten we onze fantasie de vrije loop met kindercoach Vanessa Lauwers en maken we onze eigen halloween-handpoppen. Elk duo bedenkt zelf een verhaaltje en als iedereen klaar is, is er de grote poppenkastvoorstelling!

Voor wie?

Een bonding-dagje voor kinderen tussen 6 en 12 jaar vergezeld van een ouder, grootouder, meter, peter, meerderjarige broer of zus.

Op het programma

09u00 Welkom
09u30 Workshop: talenten
12u00 Lunch
13u00 Halloween poppenkast
16u00 Einde

Ticketprijs: 75 € per duo

max. 10 deelnemerduo’s

Lunch, drankjes, tussendoortjes én alle materiaalkosten inbegrepen.

Kathleen Van Velthoven & Vanessa Lauwers

Door wie?

door Kathleen Van Velthoven & Vanessa Lauwers

Volgens kindertalentencoach Kathleen Van Velthoven schuilt er een Wit Raafje in ELK kind. Je moet hem alleen zien te vinden en er durven voor te kiezen. Ze is de oprichtster van Witte Raafjes en vanuit haar praktijk begeleid ze kinderen in hun zoektocht naar meer zelfverzekerdheid en vertrouwen.

Ook kindercoach Vanessa Lauwers van ’t Zonnekind werkt met de vaardigheden en talenten van je kinderen en deelt de visie van Apple for the Young Spirits: Laat de kinderen ‘kind’ zijn. Volgens haar kan je, mits de juiste aanpak, elk kind doen stralen!

Inschrijven

Inschrijven kan via de website.

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?