Wat?

Deze sessie kan je volgen met een Crew of inspiration abonnement, een box of inspiration die je geschonken werd of een inspiratieshot (40 euro incl. BTW).

Ademen, dat doen we vanzelf. Het is iets waar we ons hele leven onbewust mee bezig zijn. Vraag je aan je omgeving of zij het gevoel hebben ‘bewust’ te ademen? Dan krijg je meestal een ‘neen’ te horen. Logisch. Onze onbewuste ademhaling houdt ons tenslotte in leven. We hebben het nodig.

En toch…

Wanneer we te maken hebben met stress, verdriet en/of onverwerkte emoties, stokt onze adem. Letterlijk én figuurlijk. En doen we hier niets mee? Dan zetten deze gevoelens zich vast in ons lichaam. Wat we voelen, waar we tegen vechten en waar we, onvermijdelijk, onder gebukt (zullen) gaan.

Daarom is het belangrijk tijd en ruimte te maken om op onderzoek te gaan. Hoe gaat het nu eigenlijk met me? Wat denk ik, voel ik en wat doet dat met mijn lichaam.

In deze beleving begeleid ik je in dit onderzoek op basis van wat ik leerde als actrice, coach en mens: ademen, voelen, observeren.

Op deze manier word je je bewust van hoe het écht met je gaat.

Je krijgt een stukje theorie en daarnaast oefeningen. Bovendien is er ruimte voor jouw vragen, bezorgdheden en feedback.

Zoals goed ademen het begin is van ademruimte, is bewustzijn het begin van meer welzijn.

Want je kan toch nooit teveel ademruimte hebben?

Liefs, Veerle

Voor wie?

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN CREW OF INSPIRATION ABONNEMENT, EEN INSPIRATIESHOT of EEN BOX OF INSPIRATION.

Voor jou, de hoger/selfmade opgeleide die de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zijn volledige potentieel te (gaan) benutten in functie van de toekomstige generaties en het grote geheel.

We richten ons ook op zij die langdurig ziek of zoekend zijn en daarbij extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Door wie?

Mensen, verhalen en ont-moetingen, dat is mijn dada.

Als actrice geniet ik ervan om in de huid van een personage te kruipen en uit te zoeken waar haar dromen en verlangens liggen, maar evengoed waar de grote pijn en angst zitten. En vooral: hoe mijn personage dat vormgeeft. Want daar heeft elk van ons nu eenmaal een ander masker voor.

Die passie heeft geleid tot mijn studies als professionele coach die van mij niet alleen een gecertifieerd coach hebben gemaakt maar ook een betere mama, vrouw, actrice; kortom: een beter mens.

 

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?