Wat?

Na 2 jaar timmeren aan een carrière als standup comedian is het tijd voor de tryout van een langere voorstelling. Met de nodige zelfreflectie neemt Wim je mee in zijn leefwereld en geeft hij een kijkje in zijn hoofd. Daar gaan gedachten in rond die weliswaar hilarisch zijn, maar vaak ook overgoten van nostalgie of gewoon heel vreemd.

Verwacht je aan een man met een microfoon en verhalen. Hij is er zelf nog niet helemaal uit of je dit “standup comedy”, “cabaret”, “een vertelling” of gewoon “een plezierige avond” moet noemen.

Daarom dat hij beslist heeft om het gewoon te proberen en misschien kan jij hem achteraf vertellen in welk hokje deze voorstelling thuishoort.

Voor wie?

Iedereen die zin heeft om een avondje te lachen en zijn/haar steun wil betuigen aan een jongeman die zijn passie wil delen.

Op het programma

Een toffe locatie, een leuke ontvangst, een voorstelling van ongeveer 60 minuten en gezellig nakletsen.

Ontvangst vanaf 19.30u
Show 20.30u
max 30 mensen

Profielfoto Wim Janssens

Door wie?

Na verschillende workshops improvisatietheater was Wim in 2014 gebeten door de microbe om zich op het podium te wagen. Het gevoel om een publiek aan het lachen te brengen en zichzelf daarbij ook nog kostelijk te vermaken bleek een goede combinatie. In het najaar 2015 besloot hij dan gehoor te geven aan zijn drang om ook solo op het podium te staan als standup comedian. Ondertussen bracht hij het in verschillende comedy wedstrijden tot in de halve finale (Humo’s comedy cup, Lunatics comedy Award, Griffioen Zuidplein Cabaret Festival (NL)).

Inschrijven

Over Farm of Inspiration

Farm of Inspiration is een authentieke groene locatie waar je kan oogsten wat moeder natuur ons aanbiedt: rust, ruimte en inspiratie. Hier stimuleren we individuen en teams om hun grenzen te verleggen, hun speelsheid te (her)ontdekken, hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf steeds te vernieuwen.

Koffie op de binnenkoer?